Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemüveges nők! Miért próbáljátok meg a netes társkereső platformokon "elsumákolni" a szemüvegességeteket? Például van fent 5 képed, abból csak a 4. képen vagy szemüvegben és fogalmam sincs ebből, hogy folyamatosan hordod vagy kontaktlencsés vagy.
Olyannal is találkoztam, akinek mondjuk 4 képe van, a profilképén nincs szemüvegben, a 2. képen sem, a 3. képen igen és a 4. képen meg a feje tetejére van rakva egy szemüveg, de nem lehet eldönteni, hogy az egy sima szemüveg vagy pedig egy napszemüveg, mert a fények miatt úgy tűnik, mintha egy kicsit sötétebb lenne a lencse, de nem egészen annyira, mintha napszemüveg lenne.
Szerintem aki folyamatosan hord szemüveget, ILLENE a profilképén szemüvegben lennie és nem rejtegetni a szemüvegességét, mert vannak férfiak, akiknek nem tetszenek a szemüveges nők és vannak olyan férfiak, akiket ez nem zavar. Én őszinte leszek, nekem általában nem jönnek be a szemüveges nők, de azért volt már jónéhány, aki szemüvegben is tetszett.
Amúgy én rá szoktam ilyen 5-ből csak 1, esetleg 2 képen szemüveges a csaj esetekben kérdezni, hogy te amúgy kontaktlencsés vagy? Csak azért kérdezem, mert csak 1 (vagy 2) képen vagy szemüvegben. Aztán ilyenkor válaszol, hogy nem kontaktelencsés és utána már nem nagyon érdeklődik, nem érdekli, ha elhal a beszélgetés.

Nem akarja eltitkolni. Viszont különféleképpen viseli.
A napszemüveg is szemüveg. Az nem zavar?
A szemüveg öltöztet, elegáns kellék is lehet. Van, aki sima üveggel viseli, mert jól áll neki.
Nem beszélve arról, hogy szemüveges, de a teljes arcát akarja bemutatni. Korrekt.
Ha nem tetszenek a szemüvegesek, hajtsd tovább.
Aztán, amikor az első olvasószemüvegedet megveszed, emlékezz…
😁

Egy szelfihez nem is kéne szemuveg. Ez nem elsumákolás.
Lehet kell egy könyvhöz vagy kocsit vezetni vagy monitorhoz amugy meg utcára minek, nem hordja.
Vagy épp pl egy családi fotóhoz se kell látni

Mint kell ezen felvállalni/nem felvállalni?
Ha egy szemüveg miatt nem jönnél őssze vkivel, akkor elég bajban leszel, ha pl a nem szemüveges barátnőd látása pl romlami kezd s kell neki szemüveg. Akkor kidonodd vagy mi?
Amúgy meg, mert vkinek rossz a látása s pl egyetemre, munkába folyamatosan hordja az se jelenti, hogy 0-24-ben szemüvegben van. Meg vannak tevékenységek, akikhez nem kell. Pl egy ismerősöm, ha nincs rajta szemüveg, nem látja rendesen az arcokat, csak az alakokat, de pl tánchoz nem kell neki szemüveg vagy ha szimplán otthon lazul, akkor sem, csak a tv-hez. S mikor szelfizik sincs rajta, mert az az alap otthon. De ha vki munkában látja, az meg kb csak szemüvegbe fogja látni. De nem jelenti, hogy abban él

Hát ha olyan hülyeségeket kérdezel vkit, jaj amugy konteklencsés vagy, mert nincs rajtad minden képen szeműveg, még jó hogy nem kíváncsi rád 🤣
Mondjuk egy képen olvasó szemüvegben van, a többi meg ahogy simán hétköznapokban. Vagy mondjuk vezetéshez hord szemüveget, s épp rajta van az a szemüveg egy képen. Vmi kretén meg megkérdezi tőle, hogy a többi képen kontaklencse van rajta vagy mi? 🤣

Bocs de miért kéne már egy szemüveget szégyellni? Vagy éppen felvállalni??? Mi ez a hülyeség? Én is szemüveges vagyok, söt mondok még jobbat, kétoldali hallókészülékes is. Most akkor ássam el a selejtes fejemet, vagy mi?
Én ha valakivel elöször találkozom, két óra múlva már meg sem tudom mondani, hogy szemüveges volt-e vagy sem, mert annyira nem érdekel (Nem az ember, hanem a hiányosságai). Komolyan hova jutott a világ, hogy már egy szemüveg is ekkora probléma, hogy emiatt ne találjon az ilyen "selejtes" ember párt magának. Ezek szerint kérdezö, összejössz valakivel, és ha 10 év múlva szemüveg kell neki, akkor dobod is egy lendülettel, mert már nem tetszik? Elég felszínes a gondolkodásod.
Sumákolná el a halál, akinek a szemüveg vagy a hallókészülék miatt nem kellenék, olyan emberrel amúgy se lenne kedvem ismerkedni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!