Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Mit tennétek ha nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mit tennétek ha nő folyamatosan kerüli a találkozót?

Figyelt kérdés

Jelen esetben ráadásul ez nem is netes ismerkedés, hanem személyesen is ismerem, itt lakik 2 percre tőlem. Folyamatosan megy a hitegetés, hogy persze akar találkozni, de utána mindig lemondja, vagy jön azzal, hogy sok a munka, mert megint többen is kiestek, és nem tudja mikor ér rá. Amúgy kórházban nővér, tehát 12 órázik. Bezzeg az tetszik neki, hogy elszórakoztatom, még ő mondja, ha majd este tudunk telefonon beszélni mert nem dolgozik.

Számomra totál kiábrándító, és inkább már nem is keresem, bár legszívesebben meg is mondanám neki a magamét, hogy mit szórakozik meg hiteget. De nem alacsonyodok le ennyire.

tegnapelőtt 08:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Én a második lemondás után elengedtem volna..

Nyilván nehéz, ha ennyit dolgozik az ember, de hogyha nagyon szeretne veled találkozni akkor meg tudná oldani. Kár tovább ezt fírtatni.

Ő nem akar tőled ettől komolyabbat, mint hogy elszórakoztatod így írásban.

tegnapelőtt 08:52
 2/16 anonim ***** válasza:
Letiltanám.
tegnapelőtt 08:56
 3/16 anonim ***** válasza:
50%
Milyen találkozót? Sétálni mentek, kávézni, sportolni, vagy hozzád? Ő mit szeretne?
tegnapelőtt 08:56
 4/16 A kérdező kommentje:

#1 Igen én is rájöttem, csak akkor meg mondja meg, és ne hitegessen, hogy persze akar találkozni, de pl mikor megbeszéltük, hogy eszünk egy sütit másnap, akkor is naná, hogy akkor hoztak neki barackot és azonnal be kellett főzni, nem ért volna rá 1 órát várni. Szóval ez a hitegetés ami bosszantó, legyen akkor őszinte, de nem

.

tegnapelőtt 08:58
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el. Szórakozzon az anyjával.
tegnapelőtt 08:58
 6/16 Noren1989 ***** válasza:
100%
Same as #1. Nem érdekled, szerintem.
tegnapelőtt 09:01
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Lehet hogy nem cukorfüggő, és kiábrándító neki hogy muszáj sütit ennie a találkozón.
tegnapelőtt 09:04
 8/16 A kérdező kommentje:
Amúgy tisztára olyan mint valami tudathasadásos. Egyszer lelkes, hogy találkozunk, megbeszéljük, legközelebb meg mindenféle kifogása van. De mint írtam személyesen is ismerem, és 1-2 alkalommal teljesen váratlanul kihívott kutyát sétáltatni is, mert mint írtam itt lakik 2 percre. Akkor is azt mondta, hogy majd szól legközelebb is, de nem.
tegnapelőtt 09:06
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne beszéljétek meg előre pláne több nappal előre, mert ilyen 12 órázás mellett elég káoszos élete lehet. Az előre lefixált időpontokkal nyomasztás meg eléggé kontraproduktív ilyen esetben.
tegnapelőtt 09:09
 10/16 Noren1989 ***** válasza:
Amúgy simán lehet tudathasadásos is :D
tegnapelőtt 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!