Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mit tennétek ha nő folyamatosan kerüli a találkozót?
Jelen esetben ráadásul ez nem is netes ismerkedés, hanem személyesen is ismerem, itt lakik 2 percre tőlem. Folyamatosan megy a hitegetés, hogy persze akar találkozni, de utána mindig lemondja, vagy jön azzal, hogy sok a munka, mert megint többen is kiestek, és nem tudja mikor ér rá. Amúgy kórházban nővér, tehát 12 órázik. Bezzeg az tetszik neki, hogy elszórakoztatom, még ő mondja, ha majd este tudunk telefonon beszélni mert nem dolgozik.
Számomra totál kiábrándító, és inkább már nem is keresem, bár legszívesebben meg is mondanám neki a magamét, hogy mit szórakozik meg hiteget. De nem alacsonyodok le ennyire.
Én a második lemondás után elengedtem volna..
Nyilván nehéz, ha ennyit dolgozik az ember, de hogyha nagyon szeretne veled találkozni akkor meg tudná oldani. Kár tovább ezt fírtatni.
Ő nem akar tőled ettől komolyabbat, mint hogy elszórakoztatod így írásban.
#1 Igen én is rájöttem, csak akkor meg mondja meg, és ne hitegessen, hogy persze akar találkozni, de pl mikor megbeszéltük, hogy eszünk egy sütit másnap, akkor is naná, hogy akkor hoztak neki barackot és azonnal be kellett főzni, nem ért volna rá 1 órát várni. Szóval ez a hitegetés ami bosszantó, legyen akkor őszinte, de nem
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!