Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatosan kerüli a találkozókat. Tényleg ettől kevesebb lennék, mint nő? Rosszul és kellemetlenül érzem magam emiatt.
Közel három éve ismerkedtem meg vele.
Kapcsolatunk ugyan már volt, legalábbis az ismerkedésig eljutottunk, de azóta inkább csak amolyan baráti viszonyunk volt.
1 hónapja azonban újból írni kezdtünk egymásnak, és mivel egyikünknek sincs kapcsolata, jelezte randevúzni szeretne velem. Viszont tegnapi telefon beszélgetésünk alkalmával, arról faggatot hogy még mindig ugyanolyan-e a hasam...
1 évvel ezelőtt szabadultam meg 34 kg-tól, a hasamon viszont még mindig vannak striák, csak részben tűntek el. Erről anno beszéltem neki, fotón is megmutattam.
Most pedig úgy érzem, azzal hogy szóba hozta, hogy mintha ettől tartana. Mintha ez gátolná őt abban, hogy velem legyen.
Fontos nekem, és igyekszem a kedvében járni de folyton azt érzem, szándékosan háttérbe vonul. Kértem, hogy hagyjuk ezt “próbáljuk meg újból dolgot”, de azt mondta ne aggódjak.
1 hónapja beszélünk, de találkozni azóta sem találkoztunk, és iszonyú távolságtartó, napról napra, pedig igyekszem hogy ez másképp legyen...
Most akkor mi a teendő ?
Volt már valaki hasonló helyzetben ?
Én ebbe beleőrülök, és beszélni sem hagy erről rendesen. Mi ez ?
Az a baj, hogy nekem is hasonló gondolataim vannak...
Mert szörnyen fontos ő nekem, de nem értékel, sőt...
Több vasat tart a tűzbe...
Ha valakit kedvelek akkor nem chatelgetek 1 hónapig főleg úgy hogy már ismerjük egymást, hanem találkozni akarok azonnal!
Nincs más férfi az életedben, hogy ennyire rá vagy akadva?
Eléggé kiábrándító a helyzet, nagyon erőltetettnek néz ki az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!