Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Folyamatosan kerüli a találkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyamatosan kerüli a találkozókat. Tényleg ettől kevesebb lennék, mint nő? Rosszul és kellemetlenül érzem magam emiatt.

Figyelt kérdés

Közel három éve ismerkedtem meg vele.

Kapcsolatunk ugyan már volt, legalábbis az ismerkedésig eljutottunk, de azóta inkább csak amolyan baráti viszonyunk volt.

1 hónapja azonban újból írni kezdtünk egymásnak, és mivel egyikünknek sincs kapcsolata, jelezte randevúzni szeretne velem. Viszont tegnapi telefon beszélgetésünk alkalmával, arról faggatot hogy még mindig ugyanolyan-e a hasam...

1 évvel ezelőtt szabadultam meg 34 kg-tól, a hasamon viszont még mindig vannak striák, csak részben tűntek el. Erről anno beszéltem neki, fotón is megmutattam.

Most pedig úgy érzem, azzal hogy szóba hozta, hogy mintha ettől tartana. Mintha ez gátolná őt abban, hogy velem legyen.

Fontos nekem, és igyekszem a kedvében járni de folyton azt érzem, szándékosan háttérbe vonul. Kértem, hogy hagyjuk ezt “próbáljuk meg újból dolgot”, de azt mondta ne aggódjak.

1 hónapja beszélünk, de találkozni azóta sem találkoztunk, és iszonyú távolságtartó, napról napra, pedig igyekszem hogy ez másképp legyen...

Most akkor mi a teendő ?

Volt már valaki hasonló helyzetben ?

Én ebbe beleőrülök, és beszélni sem hagy erről rendesen. Mi ez ?

2019. jan. 22. 11:14
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
92%

3 éve?? Ennyire ne legyél szemellenzős... Akivel 3 alatt nem sikerült kapcsolatot létesíteni, az olyan is.

Striák ide vagy oda.

2019. jan. 22. 12:22
 32/35 anonim ***** válasza:
86%

"Ne a “hagyd a fenébe”, könnyű átsíklás legyen mindig opció."

Van opció. Plasztikai műtét.

Ha neked megéri, hogy párszor megdugjon, akkor hajrá.

2019. jan. 22. 12:26
 33/35 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem kéne legyen benned annyi önbecsülés, hogy nagy ívben kerülöd. Persze, nehéz, meg fáj, de ennyit megér, hogy ne köpd szembe a tükörképedet.
2019. jan. 22. 12:38
 34/35 A kérdező kommentje:
Igazatok van !
2019. jan. 22. 13:20
 35/35 anonim ***** válasza:

Ha neked kell ez a pasi, akkor ne várj tovább.

Startolj rá, dobd be magad.

Ez egy olyan fickó, aki elvárja, hogy a nő diktáljon.

Csak rajtad múlik, hogy hogyan alakul a továbbiakban.

Csináld meg egy párszor a mukit és meglátod megéri-e a folytatás.

2019. jan. 23. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!