Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Folyamatosan kerüli a találkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyamatosan kerüli a találkozókat. Tényleg ettől kevesebb lennék, mint nő? Rosszul és kellemetlenül érzem magam emiatt.

Figyelt kérdés

Közel három éve ismerkedtem meg vele.

Kapcsolatunk ugyan már volt, legalábbis az ismerkedésig eljutottunk, de azóta inkább csak amolyan baráti viszonyunk volt.

1 hónapja azonban újból írni kezdtünk egymásnak, és mivel egyikünknek sincs kapcsolata, jelezte randevúzni szeretne velem. Viszont tegnapi telefon beszélgetésünk alkalmával, arról faggatot hogy még mindig ugyanolyan-e a hasam...

1 évvel ezelőtt szabadultam meg 34 kg-tól, a hasamon viszont még mindig vannak striák, csak részben tűntek el. Erről anno beszéltem neki, fotón is megmutattam.

Most pedig úgy érzem, azzal hogy szóba hozta, hogy mintha ettől tartana. Mintha ez gátolná őt abban, hogy velem legyen.

Fontos nekem, és igyekszem a kedvében járni de folyton azt érzem, szándékosan háttérbe vonul. Kértem, hogy hagyjuk ezt “próbáljuk meg újból dolgot”, de azt mondta ne aggódjak.

1 hónapja beszélünk, de találkozni azóta sem találkoztunk, és iszonyú távolságtartó, napról napra, pedig igyekszem hogy ez másképp legyen...

Most akkor mi a teendő ?

Volt már valaki hasonló helyzetben ?

Én ebbe beleőrülök, és beszélni sem hagy erről rendesen. Mi ez ?

2019. jan. 22. 11:14
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
93%

Jézus, hagyd már, szabadulj meg tőle minél előbb. Később, jobban belemélyülve, sokkal jobban fájna neked, amit hastémával okoz majd, szexxel tarkítva már...

Mindenkinél van és jön jobb. Neked is. Még ebben a szerencsétlen kategóriában is csomoszór láttam, hogy csomóan lekakilják a csíkokat, szóval hidd el, van olyan, és neked se lesz nehéz találni, nem kell ehhez ragaszkodni, csak tönkretesz.

2019. jan. 22. 11:28
 12/35 A kérdező kommentje:

Régóta ikyemer, nagyon bensőséges a viszonyunk a mai napig is, többször is egymásra találtunk, többször is összehozott már minket a sors.

Ezért fontos ő nekem, ahogy én is neki. Azonban a bizonytalansága megrémít. És az, hogy tart a testemtől.

2019. jan. 22. 11:29
 13/35 A kérdező kommentje:

Jeleztem már felé, hogy én ezt el sem kezdem a felém irányuló modora miatt, azonban ő elutasította. Egyértelmű lenne, bele sem kezdeni a kapcsolatba, ennek hatására, azonban ő nem akarja ezt.

Ezért vagyok én is bizonytalan !!!

2019. jan. 22. 11:31
 14/35 anonim ***** válasza:
93%
ez szex lenne, amiben lehúz, válogat, mint a gyümölcsösnél. nem kapcsolat. Mi értelme?
2019. jan. 22. 11:33
 15/35 anonim ***** válasza:
88%
Lehetek bunko? Tiltanam a kecibe. Nem banik veled tul szepen. Felejtsd el.
2019. jan. 22. 11:38
 16/35 anonim ***** válasza:
92%
Jól látod. Hagyd a picába.
2019. jan. 22. 11:41
 17/35 anonim ***** válasza:
94%
Hajaj.Ha nekem valaki olyat merne írni,hogy striás e még a fenekem,soha többet nem àllnék szóba az illetővel,nem hogy agyaljak azon,hogy mit csinál,vagy miért csinál.Ki is fejtem:nekem ciki,szégyellem(1).Nem vetkőznék le előtte(2).Normâlis ember ilyet nem kérdez(3).Sèrtő is meg bunkóság
2019. jan. 22. 11:42
 18/35 anonim ***** válasza:
93%
Elvált vagyok, van egy kisfiam, szules utan 25kg szabadultam meg (56kg vagyok jelenleg, pont jo, 1,66 magasaghoz). Viszont a borom teljesen megrepedt terhesseg alat, egesz le a terdemig, labamon, hasamon. Igy par ev utan enyhulek viszont latszanak. 2 eve vagyok a jelenlegi parommal, csodas ember, sosem mondott semmit ezel kapcsolatosan. peddig mar 1 honap kapcsolat utan furdozni voltunk egyutt, nyaraltunk (29n)
2019. jan. 22. 11:46
 19/35 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom mit kell ezen ennyit agyalnod. Egy olyan emberrel, aki ennyire felszínesen gondolkodik, sosem lesz bensőséges viszonyod. Tökéletes testre vágyik, a farka csak így tud felállni. A tiéd nem az számára. Nem te érdekled, hanem a szex, és az is csak akkor, ha hibátlanul nézel ki. Ezt a helyedben én hagynám, hogy találja meg máshol, és nagyívben sza.rnék erre a lényre. Itt nincs min gondolkodni. Tőled mindent csak elvárna, de a farkán kívül mást nem adna cserébe.
2019. jan. 22. 11:46
 20/35 A kérdező kommentje:

Azt már kiveséztük, vagyis én legalábbis jeleztem, hogy nen szándékozom elkezdeni ezt vele. Ő azonban ellenzi.

Úgyhogy kérlek, olyat írjatok, amellyel esetleg rendre tudnánk igazítani ezt a kibontakozó kapcsolatot egymásközt.

Ne a “hagyd a fenébe”, könnyű átsíklás legyen mindig opció.

Biztos vagyok benne, hogy erre van megoldás...

A férfiak mit gondolnak erről ???!?

2019. jan. 22. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!