Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne érezzem magam kellemetlenül?
Két éve ismerkedtünk meg, lassan lett komoly a kapcsolatunk, csak nyár elején mondtuk ki, hogy együtt vagyunk. Ő 31/F, én 29/L.
Törődő, szórakoztató, jószívű férfi. Intelligens, és ráadásul jóképű és nagyon sportos is.
Mindig elég bensőséges volt a kapcsolatunk. Úgy voltam vele, hogy a pasi, akit körülzsonganak a nők, tuti nem engem választ. Utólag kiderült, ez volt szimpatikus neki: sosem kellettem magam, viszont mindent meg lehetett velem dumálni.
Van viszont valami, ami eléggé zavar. Akárhányszor elmegyek vele valahová, mindig kis, szürke egérnek érzem magam. A barátaival szívesen nem is megyek el, mert mindig úgy érzem, hogy azt várják, hogy a párom barátnője sokkal jobb fej legyen.
Ha társaságban vagyunk, a lányok miatt is feszengek. Mindig azt érzem, hogy szebbek, jobbak, okosabbak, mint én. Nem féltékeyn vagyok, egyszerűen csak kiürül a fejem, és utálom a helyzetet.
Szerintetek mit kellene tennem?
Igazából nem lehet valami sokat tenni.
Én is ilyen vagyok, mint te. Inkább kis csendes, zárkózottabb, a megszokott baráti körrel tudok feloldódni csak.
A barátom viszont az ellentétem, sok barátja van, fiú és lány is egyaránt.
Először próbáltam beilleszkedni közéjük, viszont semmi közös hang nem volt,így inkább hagytam az erőltetést.
Van két fiúbarátja, és nekik barátnőjük, ők elég jó fejek, velük megszoktam már és eltudok lenni, viszont ha nagyobb társaságba megy azokkal az emberekkel,akikkel már egyszer próbáltam barátkozni, nem szívesen megyek.
Általában az van, hogy a barátom nem akar nélkülem elmenni, azt mondja nem érzi jól ott magát olyankor. Így mindig kéri, hogy legyek ott mellette.
Legtöbbször elmegyek, ülünk egy kicsit, próbálok én is bekapcsolódni a beszélgetésbe ritkán. Biztosan ők is egy kis szürke egérnek gondolnak,aki unalmas és csak hallgat.
Már eljutottam odáig, hogy nem érdekel mit mondanak rólam. Ha így hiszik, akkor legyen. A barátom úgy is tudja,milyen vagyok valójában.
Fel is hoztam neki ezt, hogy nem zavarja-e ha ilyen szótlan vagyok társaságban ? Erre megnyugtatott,hogy ne is gondoljak ilyenre, nem érdekli hogy viselkedem, örül annak, hogy vele vagyok, foghatja a kezem.
Azért sikerült megnyugodnom, mert a párom bebizonyította,hogy imád engem és én vagyok az első számára.
Azt kell tenned,hogy minél előbb leülsz vele és elmondod az érzéseidet, épp úgy,ahogy nekünk leírtad.
Mond el mitől félsz, jogos-e, zavarja ha kis szótlan vagy.
Ha szeret, biztosan megnyugtat majd, és eután nem kell aggódnod. Mindig gondolj arra,hogy nem véletlenül van veled!
Sok sikert!:)
Én is így voltam, és az exem a barátait választotta helyettem - az ő nyomásukra.
Ő döntése, csak épp azóta (két év) senkije sincs, mert egyébként egy visszahúzódó, félénk pasas, és egyre inkább magára marad a kapcsolatban élő barátaival szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!