Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatosan kerüli a találkozókat. Tényleg ettől kevesebb lennék, mint nő? Rosszul és kellemetlenül érzem magam emiatt.
Közel három éve ismerkedtem meg vele.
Kapcsolatunk ugyan már volt, legalábbis az ismerkedésig eljutottunk, de azóta inkább csak amolyan baráti viszonyunk volt.
1 hónapja azonban újból írni kezdtünk egymásnak, és mivel egyikünknek sincs kapcsolata, jelezte randevúzni szeretne velem. Viszont tegnapi telefon beszélgetésünk alkalmával, arról faggatot hogy még mindig ugyanolyan-e a hasam...
1 évvel ezelőtt szabadultam meg 34 kg-tól, a hasamon viszont még mindig vannak striák, csak részben tűntek el. Erről anno beszéltem neki, fotón is megmutattam.
Most pedig úgy érzem, azzal hogy szóba hozta, hogy mintha ettől tartana. Mintha ez gátolná őt abban, hogy velem legyen.
Fontos nekem, és igyekszem a kedvében járni de folyton azt érzem, szándékosan háttérbe vonul. Kértem, hogy hagyjuk ezt “próbáljuk meg újból dolgot”, de azt mondta ne aggódjak.
1 hónapja beszélünk, de találkozni azóta sem találkoztunk, és iszonyú távolságtartó, napról napra, pedig igyekszem hogy ez másképp legyen...
Most akkor mi a teendő ?
Volt már valaki hasonló helyzetben ?
Én ebbe beleőrülök, és beszélni sem hagy erről rendesen. Mi ez ?
Enged el. Minden arra mutat, hogy lehetne jövőtök... de ez csak önáltatás.
Ha szeret, akkor nincsenek kérdések, akkor csak te vagy és kész pont. Ezt tudatosítsd magadba. És rájössz: ha össze is jönnél vele, akkor kezdődne az igazi pokol a számodra! Sosem lehetnél mellette boldog és teljes értékű nő.
Értem.
Köszönöm a válaszaitokat.
18-as, jól jött a tapasztalatod !
"Ne a “hagyd a fenébe”, könnyű átsíklás legyen mindig opció."
De ez az egyetlen ertelmes opcio. :D Ez az ember semmibe vesz teged. Es kvara nem konnyu, ha az lenne akkor nem szenvednel vele evek ota...
Ha ezt a kérdést józan fejjel, racionálisan tudnád kezelni, mintha kívülálló lennél, annyira egyértelmű lenne számodra is, hogy egyetlen billentyű lenyomást sem kellene erre a palira a továbbiakban pazarolnod, nemhogy gondolkozni meg beleőrülni.
Így inkább hagyatkozz a válaszolókra.
És kérlek, ne igyekezz, hagyd a fenébe. Semmitől nem vagy kevesebb, főleg nem pár bőrhibától. Az a pasi, akit ez érdekel egy nőben a legjobban, nem érdemes arra, hogy foglalkozzon vele az a nő, aki rendes kapcsolatot akar.
És akkor hogy mi a teendő? Semmi, építsd le, és keress egy rendes pasit. Annyira nem vágyhatsz egy párkapcsolatra, hogy egy ilyen is jó legyen..
Emiatt te rosszul és kellemetlenül érzed magad.. önbizalmad 0 előtte, akkor ha arra kerül a sor, nem vetkőzöl le előtte soha, csak sötétben bújtok össze? És ha megsimogat, és érzi? Vagy a félhomályban látszik? Soha nem lenne egy laza pillanatod.
Lesz másik, nyugi, nem kell mindenáron, az első hülyével leállni.
Mi mind a tapasztalatunkat írtuk le.
Milyen megoldást akarsz erre?
Azt hiszed, nem kapaszkodtam pasiba, aki nem volt úgy oda értem? Több mint egy évig, utána meg azt hittem, nem is kellek senkinek. Beszólt a mellemre, mert nem kicsi...meg kiröhögött, bármit mondtam, teljesen elvette az önbizalmamat, önbecsülésemet, leépített... Utálom magam, amiért erre ennyi energiát pazaroltam, megalázkodtam és próbáltam, hátha majd ám akar...Aztán közben egy kis jelentéktelen, alacsony, nem is néz ki jól, józan ésszel már látom. Tapasztalatnak viszont kiváló volt, most már tudom, hogy SOHA nem kapálózom senkiért, és ha nem tetszem neki, ha nincs oda értem, abban a pillanatban, akármilyen nehéz, hagyom is. Miért én erőltessem.
Igen, azt hiszem igazatok van.
Csak annyira nehéz megtennem, és elengedni végleg a kezét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!