Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Mit tennétek ha nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mit tennétek ha nő folyamatosan kerüli a találkozót?

Figyelt kérdés

Jelen esetben ráadásul ez nem is netes ismerkedés, hanem személyesen is ismerem, itt lakik 2 percre tőlem. Folyamatosan megy a hitegetés, hogy persze akar találkozni, de utána mindig lemondja, vagy jön azzal, hogy sok a munka, mert megint többen is kiestek, és nem tudja mikor ér rá. Amúgy kórházban nővér, tehát 12 órázik. Bezzeg az tetszik neki, hogy elszórakoztatom, még ő mondja, ha majd este tudunk telefonon beszélni mert nem dolgozik.

Számomra totál kiábrándító, és inkább már nem is keresem, bár legszívesebben meg is mondanám neki a magamét, hogy mit szórakozik meg hiteget. De nem alacsonyodok le ennyire.

jan. 3. 08:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#9 Az a baj, hogy ő még a másnapot se mondja biztosra, pedig ennyire előre azért csak lehet tervezni még ilyen munka mellett is. Dolgoztam én is 12 órás folyamatosban. De volt, hogy otthonról írogatott, a TV elől, de ennyi erővel ki is jöhetett volna. Az a kiábrándító, hogy 1 órát nem akar szánni az emberre, ennyit akkor is szán az ember a másikra ha fáradt, vagy akkor mondja meg, hogy nem akar többet, de ezt meg nem mondja, de élvezi, hogy szórakoztatom. De így meg oda a motiváció, hogy keressem.
jan. 3. 09:15
 12/16 anonim ***** válasza:

"hogy ő még a másnapot se mondja biztosra, pedig ennyire előre azért csak lehet tervezni"

Ilyen emberrel én se találkoznék akinek ez így van a fejében mint axióma.

jan. 3. 09:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a helyzet már a tavaly nyári barack befőző szezon óta fennáll, akkor a helyedben már rég elengedtem volna ezt az egészet.
jan. 3. 09:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Esze ágában sincs találkozni veled, csak unatkozik és élvezi a figyelmedet.

Hagy a francba, ne keresd.

jan. 3. 09:57
 15/16 retektorta ***** válasza:
Volt ilyen hölgy az életemben. A sokadik lemondott alkalom után normálisan, udvariasan megmondtam neki, hogy nincs harag vagy sértődés, de én nem hívom többet, mert elég volt. Kicsit vinnyogott, meg utána más okból párszor találkoztunk, akkor újra felhozta a témát, én elmondtam ugyanezt még egyszer, és ennyiben maradtunk.
jan. 3. 10:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, mikor együtt éltek valakivel, akkor is ez van hogy előre lefixálod vele hogy másnap mit csináltok, pláne 1 héttel előre? Mert eléggé életszerűtlen ez egy kapcsolatban, ahol kb rugalmasan napi kapcsolatban kellene lenni, nem ilyen hogy heti egy alkalmat beír a határidőnaplóba. Ha viszont a napi kapcsolat lehetősége sem adott, felesleges alkalmakat lefixálgatni, mint egy munka találkozó.
jan. 3. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!