Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/lányok! Volt már veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok! Volt már veletek ilyen? Exemmel már 3 és fél éve szakítottunk (ő szakított) és a mai napig folyamatosan figyel, lájkol, reagál, szülinapokra/ünnepekre ír.

Figyelt kérdés
Egyszer rám is írt, hogy tisztázza a szakításkor keletkezett félreértéseket. Mondtam semmi baj, elmúlt, véget ért. Azóta neki van barátnője, és még mindig figyel. Szerintetek ez mit jelent? Ti beszéltek még az exeitekkel?

szept. 25. 12:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
49%
Na az a baj, hogy tudod pontosan mikor és mennyi ideje szakítottatok. Már rég foglalkoznod se kellene vele, sőt tiltani törölni kellett volna nem pedig 3-4 év után még azon kattogni, hogy jujcika belájkolta a volt cukimacikám a képem…
szept. 25. 12:51
 2/21 anonim ***** válasza:
92%
Biztos, hogy ő figyel téged, és nem fordítva?
szept. 25. 13:20
 3/21 anonim ***** válasza:
87%

Ha nem rajonganál érte akkor nem is foglalkoznál ezzel.

Ha pedig zavarna, akkor beállítanád, hogy ne lásson semmit amit megosztasz.

szept. 25. 13:45
 4/21 A kérdező kommentje:
Mennyi rosszindulat van bennetek... 😫 és tök ugyanolyanok vagytok. Egyik se a kérdésre válaszol... 🤦🏽‍♀️
szept. 25. 20:06
 5/21 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ha az ember nem azt válaszolja amit a kérdező hallani akar , akkor az már gonosz és rosszindulatú.

Úgy tűnik még vonzódsz hozzá, és nem tudsz túllépni rajta, ha túlléptél volna ,el tudtad volna fogadni, akkor ez nem is érdekelne téged, kb. olyan érzés lenne számodra mintha egy volt osztálytársnőd reagált rá.

szept. 25. 20:36
 6/21 A kérdező kommentje:
Arra voltam kíváncsi, veletek volt màr e ilyen. Nem akartam én hallani semmit sem lol 😅 Tudom én magamtól is, hogy azért lájkol napi 20x mert még megdugna, nem kell tőletek a megerősítés...🫢 És nem állítottam azt sem , hogy már nem érdekel.😅 és ha igen? És ha nem?😅 És kedves iqbajnok 3as, neked ki mondta, hogy zavar engem, hogy rám szívesebben néz az exem , mint a nőjére?😀☺️
szept. 25. 22:40
 7/21 anonim ***** válasza:
57%

De.. pontosan jól mondja az 5.

Már az írásképedből meg a kegyetlen mennyiségű emoji-ból látszik, hogy 17-19 nál tuti nem vagy több (ha mégis akkor nagy a baj), egy éretlen kislány aki nem bírja elengedni az exét ami beteg dolog. Ami egyszer nem működött az következőre se fog. Lepontozol mindenkit meg rosszindulatúnak titulálsz miközben csak az igazat mondjuk.

szept. 26. 13:05
 8/21 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egymást figyelitek.. És nem, velem még nem volt ilyen.
szept. 28. 18:37
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

"Egyik se a kérdésre válaszol... 🤦🏽‍♀️"

Milyen választ vársz? Igent vagy nemet? És azzal ki leszel segítve?

Akkor megosztom veled a válaszomat: Nem.

szept. 28. 20:06
 10/21 anonim ***** válasza:
Nem,nem fordult még elő velem ilyen,kérdésre válaszolva
okt. 4. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!