Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok! Volt már veletek ilyen? Exemmel már 3 és fél éve szakítottunk (ő szakított) és a mai napig folyamatosan figyel, lájkol, reagál, szülinapokra/ünnepekre ír.
Szó szerint ilyen nem, de eddig minden exemről aki érdeklődést mutatott szakítás után is kiderült, hogy szeretne ő még többet is ha szóba jöhetne. Letiltottam őket és megszakítottam a kapcsolatot velük mert én meg nem.
Ha az exednek van barátnője és mégis ezt teszi, akkor valószínűleg nem túl gerinces alak. Egy intelligens nő ebben a szituban tiltaná. Kidobott, most meg a barátnője mellett az exe után kacsingat. Ez egy puhatestű - mert gerince az tuti nincs.
Több "vasat" tartani a tűzbe nem túl etikus. De vannak ilyen típusú emberek.
Leértékelt, elhagyott és másik nővel van és téged is talomban tart. Neki ez kell, hogy fényes legyen az ego-ja.
Valóban egy ilyen palira vágysz, aki lekukázott és újra magára rántana?
"Azóta neki van barátnője"
És neked van pasid 3,5 év óta, nyuszi?
Ha nincs, miért nincs?
Mi volt a szakítás oka egyébként, miért dobott ki az exed, ha azóta is követi az életed?
Exemmel 25 éve szakítottunk, 20 éve házasságban élek mással, de mai napig lájkolja a dolgaim (én is), néha hozzá is szólunk egy-egy képhez, szülinapra is van, hogy írunk. Nálunk nincs ebben semmi, ő is családot alapított, én is, nála is van több gyerek, nálunk is, jóban vagyunk, oszt' ennyi.
Annyi, hogy mi már semmit sem akarunk egymástól értelemszerűen, nálatok úgy tűnik, hogy egyikőtök sem zárta le rendesen, vagy nemtudom.
"Én nem kezdeném vele újból, arra gondoltam, hogy mivel egy szó nelkul lelépett, megleckéztethetném..."
És hogyan gondoltad megleckéztethetni?
Kavarsz vele, ágyba bújtok párszor, aztán kitálalsz a nőjének?
Dehogyis... Meg akarja leckéztetni a pasit.
Ágyba akar bújni újra a pasassal, hogy utána elmondja a pasas nőjének, hogy milyen xar alak a pasas.
Érted... 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!