Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha mindenki azt mondja körülöt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindenki azt mondja körülöttem, hogy exem érzelmileg bántalmazott miért magamat okolom folyamatosan hogy vége lett?

Figyelt kérdés
Mert én tényleg úgy érzem, hogy nem voltam elég jó, bennem a hiba.
ma 14:29
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert még nem vagy túl rajta. Ha már nincsenek iránta érzéseid és elengedted akkor fogod tudni utálni és levonni a tanulsagokat.
ma 14:30
 2/6 anonim ***** válasza:
37%
Orulni kene, hogy vege!
ma 14:40
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Mert így működik a Sockholm-szindróma. Sikerült elérnie, hogy teljesen függj tőle érzelmileg.
ma 14:42
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
Pszichológus segíthet.
ma 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Miféle neo-liberalista kifejezés ez az érzelmi bántalmazás?

Hihetetlen, hogy miket ki nem találnak, bár a transznemű meg a szapioszexuális után már ezen sem lepődöm meg.

ma 16:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg rossz párkapcsolati minta számít neked normálisnak, ami miatt hiába bánnak veled darab szarként, akkor is úgy érzed te vagy a hibás.

Első tippem, hogy ezt láttad a szüleidtől, környezetedben.

Az is lehet, hogy depressziós vagy, nagyon magadba fordulsz, mindent magadra veszel, nehezedre esik donteni, cselekedni, viselni a következményeket. Ezek miatt minden szeretetmorzsának örülsz, még ha egyébként valami alapvetően szar.

ma 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!