Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az tényleg segít, ha valaki társat keres és elképzeli hogyan érezné magát, ha már meglenne?

Nem hiszek ebben.
Ez is mindenkinél változó.

Nekem bejott nem egyszer amolyan manifesztálás képpen.
Pl kimentem kulfokdre. De elotte itthon lerajzoltam hogy milyen pasit szeretnék, aki átolel szeret vékony rovid haju stb meg ilyenek és brahibol tettem rá egy kockás sapkát(senki nem hord ilyet) meg vmi keresztet rajzoltam hozzá.
Kimentem kulfoldre bulizások vendéglátós melo rengeteg pasit megismertem volt akivel szerelem járás is volt, mikoris elkezdett a szerelmem egyik haverja is nyomulni. De leoltottam. A párom kozben csalt es lejáratott mindenkinek igy szakitottunk. A haverja nem állt le. Es kiderult 2szer sokkal jobb pasi menő vagány stb, ahogy egyre jobban megismertem az eletét haverjait ahogy bandáztunk aztán megláttam egyszer hogy egy kereszt van a kocsiján.., es egyszer ugy jött hozzám hajnalban ittasan hogy egy kockás sapka van rajta!
Teljesen elhültem. Kérdeztem tole hát ezt honnan? Erre azt mindta bzliban rátették vagy kaota vagy mi, vicces:)
Na ebbol tudtam hogy őt kerestem eddig :)
Haralmas szerelem volt meg minden (3 év)csak kozben lekapcsolták..
Hazajottem. Itthon meg lett masik pasim akire meg nyomulni akartak bnőim azt akarták hogy bemutassam (de még instabil volt a pasi is meg a kapcsolat is lehet a bnőimmel is flörtölt volna..), igy mikor faggattak a csajok elkezdtem kamuzni hogy a barátom a korhaznál lakik szuleivel(jo messze innen meg az ismerős területektől) magas kekszemű x nek hivják ugyse ismeritek.
Na aztán szakitottam azzal aki megvolt de keszultem arra hogy lesz masik pasim csinaltam helyet a cuccainak nálam a fürdőben(elozo pasit egyszer se hoztam haza!), vettem még egy párnát es aztán teljesen random osszejottem egy (magas kékszemű..)sráccal spontán egy szórakozóhelyen, akivel már első naptol viharos buli szerelem volt, es aznap ill reggel be is mutatott a szüleinek is meg mindenkinek(haverok etc) hogy a párja vagyok, egymasrol le se birtunk szakadni, es kiderult róla, hogy a kórház mellett a szuleivel él és x nek hívják!
Es ez mellett hatalmas kereszt tetko van a hátán is:D

2 vagyok.
Amugy én néha azon gondolkodom el hogy lehet ezek nem vonzások hanem egyszerre létezhet a mult jelen jövő is(nincs idő)es lehet sejtszinten tudomásunk lenne a jövőnkről? Azaz nem tudatos tudattal hanem amolyan sejtszintu emlékezettel tudjuk esetleg?
Csak mert nekem nem csak kapcsikban hanem nem egyszer másban is megtörténik amit bekamuzok vagy mondok.
Pl mikor féltékeny voltam egy bnomre aki elado es mikor elmentunk az üzlet mellett az akkori pasim kerdezte tolem hogy nem itt dolgozik az a bnőd akirol beszéltél? En meg bekamuztam hogy nem dehogy, hanem x lakotelepen jo messzire innen..aztán erre kövi héten bejelentette a bnőm hogy átment másik boltba melozni az x lakótelepre..
Meg masik ilyen példám is van egy rakat.
Tehát lehet nem lesznek/megjelennek a dolgok mint vmi manifesztálásnál hanem lehet alapbol léteznek ugy ahogy akarod(illetve ugy ahogy sejtszinten tudod de tudatosan meg nem)

A jövő előre létezik, és azt vonzzuk be látszólag. Ezért van, hogy random módon kockás sapkát manifesztált meg kereszteket. Valójában nem ő vonzottba be a dolgot, hanem csak ráérzett, hogy mi fog történni. Mert amúgy miért manifesztálna bárki kockás sapkát?

Elvileg manifesztalni ugy kell hogy tegyél rá egyedi jeleket hogy tudd hogy ő az.
Ez miatt találtam ki random kereszteket vagy kockas sapkát.
De ugyanugy egy pöttyös labdát is rajzolhattam volna mellé.
A jelek azert kellenek hogy felismerd hogy ő az akit manifesztáltál.

#7 és #8. Pontosan. Nekem nagyon sok álmom vált valóra(màrmint szó szerint álom, amit éjjel álmodom). Nem nagy dolgok, csak random èlethelyzetek. Reggel emlékszem ràjuk, van amire sokáig. Mikor álmodom, nem tudom, hogy ez is"olyan"álom vagy nem, aztán vagy megtörténik, vagy nem. Nem gyakori, de mikor megtörténik, az nagyot üt. Leírok egyet.
-pici gyerekkoromban sokszor álmodtam egy szőke nővel, akivel jókat beszélgetünk egy kis szobában. Van egy óriási festmény a falon, arany keretben vörös rózsák" ez maradt meg bennem főleg, meg alatta az asztalka két székkel ahol ülünk és jókat beszélgetünk, nevetünk.
Évekkel később szüleim elváltak, apám újranősült, a szőke nő a felesége volt, közben kamasz lettem, jóban lettünk nagyon. Ki lett alakítva a házban egy szűk sminkelős gardróbszoba féle. Mikor először láttam, elállt a lélegzetem. Ott volt a festmény a falon. Akkor jutott eszembe, hányszor álmodtam ezt. Ez az a szoba és ő a nő. És valóban, sokat dumáltunk, boroztunk ott később.
Nem hiszem, hogy látnok vagyok :D meg vagyok győződve róla, hogy ezek az álmok "emlékek" a jövőből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!