Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elképzelhető hogy ezért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető hogy ezért nem akarja kitenni facebookra azt hogy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Úgy magától nem szeretné kitenni nekem erről mindig az jut eszembe hogy nincs elragadtatva a párjától vagy társkeresőzni akar.
nov. 14. 17:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Magamból kiindulva azt, hogy nem a frászbúkon éli az életét.
nov. 14. 17:31
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Persze van ilyen is. Meg van az (én is ide tartozom), aki szerint baromi gáz kirakni ilyet (kivéve mondjuk eljegyzés vagy házasság, az elmegy). Az össze ismerősöm tud a páromról, mert bemutattam nekik élőben, meg mert alig bírok nem beszélni róla. De online minek raknám ki? Konkrétan cikinek érezném, olyan prolis dolog számomra ez a "szerelmemmel" és valami kép. Bár én alapból sem rakok ki semmit sehova kb.
nov. 14. 17:34
 3/17 anonim ***** válasza:
51%

#2 Nem muszáj kiposztolni, csak simán be is lehet állítani.

Annyiból praktikus ha a csajt nem nézik szinglinek, kevesebb paraszt ír rá.

nov. 14. 17:35
 4/17 A kérdező kommentje:
Nekem fura ez a felfogás. Egy kép kiírás nem baj, nem azt írtam hogy hetente képeket kirakni.
nov. 14. 17:38
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül ez áll a háttérben.

Lehet, úgy gondolja, hogy akkor vállalt fel igazán valakit, ha bemutatta rokonoknak, barátoknak, és nem fél vele mutatkozni az utcán vagy bárhol máshol.

nov. 14. 17:46
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én fiatalabb lány vagyok, az van beállítva, hogy kapcsolatban vagyok, de a barátom konkrétan nincs berakva. Így nem keresnek meg pasik, meg ilyenek. Aki tényleg számít az ismeri személyesen a barátomat, tudja ki ő. Nem nehéz rájönni ki az, ha az ember “kutat”, van kint képünk amin együtt vagyunk, nem ilyen nyali-fali, csak pl szülinap, karácsony stb.🤷🏻‍♀️
nov. 14. 17:47
 7/17 anonim ***** válasza:
75%
Az én párom se teszi ki hogy kapcsolatban még sem verem ki a balhét. Őt ez nem érdekli én meg minek erőltessem? Évente egyszer nyaralás alkalmával megjelölöm hogy hol vagyunk és kész. Látják hogy van valakije. Ha nőzni vagy társkeresőzni akar akkor is fog ha kiteszi vele van kapcsolatban. Ez nem fogja megakadájozni.
nov. 14. 17:49
 8/17 anonim ***** válasza:
75%
Én se raktam ki, képeket se bőven szoktam. Nem érdekel a szociális média olyan mértékben. Nem lehet, hogy hasonló típus? Egyáltalán mióta vagytok együtt, 2 hete? Miért vársz el tőle bármit HA friss kapcsolatban vagytok?
nov. 14. 17:52
 9/17 anonim ***** válasza:
69%
Sokan rakják ki. Félévente mással. Nekem a magánéletem nem kirakat.
nov. 14. 18:03
 10/17 anonim ***** válasza:
84%
Pff... mi fél évig ismerősök se voltunk facebookon a barátnőmmel. Ő azóta beállította kényelmi okokból, hogy kapcsolatban, de engem azóta se érdekel, mi van oda írva. Vagy épp mi nincs. Szerencsére ő se nagyon kattog ilyeneken.
nov. 14. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!