Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha soha nem dícsér a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha soha nem dícsér a barátnőm, akkor elképzelhető, hogy nem is szeret?

Figyelt kérdés

Vele ellentétben én meglehetősen sokat bókolok, akár naponta többször teszek egy-egy kedves megjegyzést kinézetére, vagy ha például finomat főzött, stb. Neki pedig egyáltalán nem szokása, mégcsak megköszönni sem, ha valami szívességet teszek neki.

Például múlthétvégén vezérlést és kuplungot cseréltem az autójában, mindezt úgy, hogy nem ez a szakmám, és előtte soha nem csináltam ilyet. Itthon a garázsban bütyköltem az egészet egyedül, és nagyon büszke voltam magamra, amiért végül jól sikerült, és faszán működik az autó.

Mivel nem ez a szakmám, elég sok időt elbabráltam vele amíg összeraktam,(kb 14 órát) és ahelyett, hogy megdícsért, vagy megköszönte volna, inkább gúnyosan beszólt, hogy "minek szeded szét, ha nem értesz hozzá?"

ma 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnék belekötni, de mitől vagy benne biztos, hogy jó lett a vezérlés? Én se vagyok autószerelő, kisebb javításokat én is el tudok végezni a kocsin, de ezek elég kockázatos dolgok, érdemesebb szerelőre bízni az ilyet szerintem.
ma 17:53
 2/6 anonim ***** válasza:
45%
hát most a társadalomban ez az elfogadott dolog, hogy a férfiaknak nem kell adni, nem kell dicsérni őket annyira, a nőket meg szinte kötelező.
ma 17:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nem olyan típus. Te ismered, milyen volt az elején.
ma 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:
45%
Félredug a csaj. :)
ma 18:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Mer mar termeszetesnek veszi ha mindi helywte csinalsz dolgokat

2 ha olyanhoz nyulsz mihez nem ertesz, ertheto a feleme

ma 20:51
 6/6 anonim ***** válasza:

“Itthon a garázsban bütyköltem az egészet egyedül, és nagyon büszke voltam magamra, amiért végül jól sikerült, és faszán működik az autó“

De aranyos vagy :) Miért vagy olyan nővel, aki nem becsül meg? Ennyi csak a probléma.

ma 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!