Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha soha nem dícsér a barátnőm, akkor elképzelhető, hogy nem is szeret?
Vele ellentétben én meglehetősen sokat bókolok, akár naponta többször teszek egy-egy kedves megjegyzést kinézetére, vagy ha például finomat főzött, stb. Neki pedig egyáltalán nem szokása, mégcsak megköszönni sem, ha valami szívességet teszek neki.
Például múlthétvégén vezérlést és kuplungot cseréltem az autójában, mindezt úgy, hogy nem ez a szakmám, és előtte soha nem csináltam ilyet. Itthon a garázsban bütyköltem az egészet egyedül, és nagyon büszke voltam magamra, amiért végül jól sikerült, és faszán működik az autó.
Mivel nem ez a szakmám, elég sok időt elbabráltam vele amíg összeraktam,(kb 14 órát) és ahelyett, hogy megdícsért, vagy megköszönte volna, inkább gúnyosan beszólt, hogy "minek szeded szét, ha nem értesz hozzá?"
Mer mar termeszetesnek veszi ha mindi helywte csinalsz dolgokat
2 ha olyanhoz nyulsz mihez nem ertesz, ertheto a feleme
“Itthon a garázsban bütyköltem az egészet egyedül, és nagyon büszke voltam magamra, amiért végül jól sikerült, és faszán működik az autó“
De aranyos vagy :) Miért vagy olyan nővel, aki nem becsül meg? Ennyi csak a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!