Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelheto az hogy egy férfi csak azért akar jobb lenni egy kapcsolatban a nőnek hogy aztán számitoan azt máshol kamatoztassa vagy ennyire nem aljasok?
A párom az a típusú férfi vesztemre aki ugy minden nőnek tetszik. Gyakorta kezdemenyeznek is nála:( Nem is értem miért de ennek ellenére hajlamos lehorgonyozni, elottem levő kapcsolata is 7 év volt, meg mindig is komolyakban volt.
En ugy nem is gondoltam bele semmibe, gondoktam egy darabig hasznalgat, majd lelép, ilyen az élet addig meg elvagyok vele.
Néha akadnak vele problémáim amiket nem tolerálok lazán megmutatom neki azt is merre az ajto(tekintve hogy ilyen minden no bálvanya srácokkal amugy sem szoktam tervezni)
Meglepetésemre viszont mindent megtesz ertem, megváltozik, fejlodik mellettem, de olyan szinten, hogy ilyen változásokra még én magam sem lennék képes!
Én meg nem tudnék tenni olyan dolgokat, vagy vissza nem tudnám magam úgy fogni esetekben, vagy meg nem tudnék ugy valtozni, ahogy viszont ő képes!
Es itt jönnek a téziseim:
Ilyen azintű személyiségfejlodes szeruntem csak ugy lehetséges, ha vki nem a másikért, hanem saját belátása szerint is saját maga akar fejlodni javulni.
Ebbol pedog elképzelhetò lenne a többi is, hogy esetleg tőlem csak tanul es ő lesz jobb es tökéletesebb, aztán ha már "kész" minden azt máshol kamatoztatja elvégre én csak egy "tanitoja vagy pszichologusa" voltam csak.
Én egy férfinek csak a parja/társa akarok lenni nem pedig az akin energiavámpírkodnak.
Ami amugy jellemzo a kapcsolataimban hogy altalában a ferfiak élnek az ötleteimmel javaslataimmal aztán eldobnak mint egy használt rongyot:(
Ilyen az amikor ha egy nőnek nincs problémája akkor is generál.Senki sem jo effektus.
Idióta....
"
Ami amugy jellemzo a kapcsolataimban hogy altalában a ferfiak élnek az ötleteimmel javaslataimmal aztán eldobnak mint egy használt rongyot:("
Jellemzo hogy tesznek értem változnak vannak itt szalmaszálak. Csak ugye milyen megteveszto?
Mintha szerelemből tennék, közben meg..?
A többség már a kiírd kérdéseid alapján elviselhetetlennek tart. Bevallom: én is.
Számomra abszolút rejtély, hogy egyáltalán mi miatt képesek ennyi ideig elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!