Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elképzelhető hogy ezért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető hogy ezért nem akarja kitenni facebookra azt hogy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Úgy magától nem szeretné kitenni nekem erről mindig az jut eszembe hogy nincs elragadtatva a párjától vagy társkeresőzni akar.
nov. 14. 17:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem ez lenne az első gondolatom. Az sokat számít, hogy aktívan használja az oldalt és rendszeresen tesz ki dolgokat vagy nem nagyon tesz ki semmit magáról sem. Ha valaki nem aktív, akkor szerintem nem fura, hogy ezt se osztja meg. Ettől még lehetséges, hogy boldog kapcsolatban van, és minden közelebbi ismerőse tud a párjáról. Nem ezen múlik.
nov. 14. 19:33
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs kint. Nyugger platform, oda már nem járnak arcok.

Őszintén, én azt sem tudom, a saját ismerőseimnek be vannak-e ezek a szarságok állítva. Nem szoktam fb profilokat kutatni.

nov. 14. 19:35
 13/17 anonim ***** válasza:
81%
Mi jó pár hónapig ismerősök sem voltunk, 4 éve házasok vagyunk, de az sincs kint. Sőt közös kép sincs.
nov. 14. 20:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
9 éve párkapcsolatban. Soha nem volt kitéve. Se kép sem az hogy kapcsolatban vagyunk. Egyikünk sem használja a facebookot sem más platformot. Nem rakosgatunk ki semmit, nem osztunk meg. Képet sem cseréltünk évek óta. Minek rakjam ki? Akiknek tudniuk kell erről azok tudják és ez nekünk bőven elég.
nov. 14. 20:16
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Profilképem van és semmi más kép, adat. Azt látni még, hogy hány ismerősöm van.

Néha, kb 2 havonta ha a napomhoz kirakok valamit.

Páromnak Faceja sincsen.

Aki ismer tudja, másnak meg nincs köze hozzá.

N 32

nov. 14. 20:22
 16/17 anonim ***** válasza:
59%

Csak profilképem van, semmi más. Soha nem posztoltam semmit.

N

nov. 15. 07:49
 17/17 anonim ***** válasza:
27%

Én speciel sosem raktam ki facebookra, hogy kapcsolatban vagyok és kivel. Ez az én közegemben nem is volt nagyon jellemző, max. még egyetemista koromból ismertem pár; hát nem túl okos csoporttársamat, akik mindent IS megosztottak a párjukról, dúlt a love online, aztán ment az acsarkodás később.

Aki fontos nekem, az tudja, hogy kivel járok. Aki annyira nem fontos, annak meg felesleges tudnia... minek.

nov. 18. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!