Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha egy jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha egy jól működő párkapcsolatban az utazással kapcsolatban mások az elképzelések?

Figyelt kérdés

Nagyon jóban vagyunk, a párommal, értsd szeretjük egymást, ha tehetjük, együtt töltjük az időt. Tudom, hogy valaki szerint kell tölteni külön is időt, nem mondom, hogy nem fordul elő, például egész nap nem vagyunk együtt, mert dolgozunk, emiatt esténként és hétvégén igyekszünk minél több minőségi időt együtt tölteni.

Engem régóta vonzz a külföldi utazás, Magyarország is szép, itthon is szívesen utazok, de sosem voltam még külföldön és nagyon vágyok rá, hogy 1-2 hétig valahol Nyugat-Europában nyaraljak. Párom hallani sem akar erről, ő itthon szeretne kirándulni, elzárkózik a külföldi utazástól.

Mit tegyek, menjek el nélküle? Igazság szerint vele szeretném felfedezi a vilagot, nem nélküle, viszont nagyon szeretnék már egy kis világot látni, és ezt a kettős érzést nem tudom hova tenni.

ma 08:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi aznoka, hogy ennyire elzarkozik tőle? Amúgy m3g ja, menj nélküle.
ma 08:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van rá pénzed semmiképp ne hagyd ki. Barátnő, valamelyik családtag esetleg nem menne el veled? Én mindenképp azt ajánlom, hogy ebben pedig vagy kompromisszumot köttök, hogy belföldön és külföldön is kerestek úticélt vagy tényleg menj valaki mással. Te ne hagyd ki, aki szeret világot látni, annak ott van mindig a kísértés. Nekem is régi álmom már például, hogy eljussak egy tengerpartra, amint lehetőségem engedi megyek.
ma 08:42
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szerintem lenne olyan, aki eljönne velem!

Nem tudom, miért nem akar velem jönni külföldre, egyszer volt róla szó, hogy elutazunk Görögországba, viszont kikötötte, hogy ő csakis busszal hajlandó, repülővel nem.

Lehet ez az oka.

Történt nemrég repülőgép baleset, és azt nem éli túl senki, lehet ettől fél.

ma 09:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Erőltetni bizony nem szabad, viszont a vágyaidat sem szabad elengedni senki miatt.

Azt javaslom, akkor fizessetek be egy buszos körutazásra, aztán meglátjátok mennyire tetszett.

ma 09:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
#3 Lehet akkor fél a repüléstől, én is például tök érdekes ezer éve repültem már, akkor semmi gond nem volt, de amióta volt egy pszichés betegségem (nem bírtam azokat a helyeket, amit nem tudtam elhagyni rögtön, ha bepánikoltam), na azóta van bennem is egy ilyen aggodalom, pedig nagy vágyam utazni. Esetleg eleinte ha nem messzire utaztok, ahova még nem feltétlen kell repülő. De beszélj vele hátha megnyílik. Mindenesetre sehogyse hagyd ki a mi kapcsolatunkban én vagyok aki sűrűn menne programozna valamit, párom ő utóbbi időben otthonülős típus lett. Szóval én is jobban szeretném, ha vele tudnék menni, de így megyek egyedül vagy mással, mert engem is zavart, hogy otthonülünk csak.
ma 09:12
 6/9 anonim ***** válasza:
56%
De miért kellene a pasival menni, ha ő nem akar? Joga van hozzá. A kerdezonek meg ahhoz, hogy elutazzon nélküle, ha akar.
ma 09:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Engem zavarna, mivel én eléggé szeretek utazni. Oké, hogy keress barátnőt, ami tök jó volt szingliként, sőt kisebb utazásokra még most is, de a pároddal sokkal jobb utazni. Kézen fogva sétálni romantikus helyen, romantikus vacsi Rómában, ezek mind a párral az igaziak. Arról nem is beszélve hogy egy idő után a legtöbb barátnő majd a párjával fog menni. A másik, hogy én rengeteget utaztam barátokkal is, de olyan szempontból könnyebb párral szervezni, hogy az időbeosztásotok egyezik, és alapból össze vagytok szokva. Szóval meg kell próbálni kompromisszumra jutni, es eldönteni neked ez mennyire fontos.
ma 09:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a férjem ilyen, hogy a Balatonon kívül más nem létezik, neki az a gyerekkor, nosztalgia. Európát bejárta mielőtt megismerkedtünk (sportolt és sokat járt külföldi meccsre, edzőtáborba). Neki annyi külföld elég volt, nem vágyik oda.

Én meg alig voltam pár helyen, szívesen megyek. Járunk Balcsira családi nyaralásra, én meg évi 1 hosszú hétvégére barátnőkkel külföldre és szent a béke

ma 09:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek előbb egy közelebbi helyre, ahova nem föltétlen kell repülő. Horvátország, de akár Olaszország 1 nap autóval. De ha nem ragaszkodsz a tengerparthoz, akkor Ausztria is nagyon jó akár egy hétvégi kiránduláshoz is. Túrázni, biciklizni a hegyekben nagyon jó tud lenni, ha szeretitek az ilyesmit.
ma 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!