Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az tényleg segít, ha valaki társat keres és elképzeli hogyan érezné magát, ha már meglenne?
Figyelt kérdés
A pszichológusok szerint, ha valaki vágyik valamire, akkor célszerű úgy viselkedni, mint ha már meg is lenne és ezzel jobban bevonzza majd, amit szeretne. Azt mondjuk elhiszem, hogy ha valaki úgy csinál, mintha társat keresnek, de valójában ő maga sem hisz benne, hogy összejöhet neki, akkor lenullázza az esélyeit. De mi van, ha valaki tényleg elhiszi, hogy lesz párja, elképzeli hogy nézne ki egy hétköznap, hétvégén mit csinálnának együtt, hogyan érezné magát egy ilyen helyzetben, az tényleg számít? Megváltozik attól a viselkedése, vonzereje?tegnap 17:39
11/13 anonim 

válasza:

😂😂 Akkor én már vagy 20x megtaláltam volna a tökéletes férfit, mert már kb. annyiszor álmodoztam és képzeltem el hogy milyen lenne együtt. Ez aztán biztos hogy igaz
13/13 Noren1989 

válasza:

Erősen ezo-rovat jellegűek lettek a hozzászólások.
No, mondom, h mire jó ez az álomba ringatom-magam-dolog.
1, kevesebb feszkó amiatt, h egyedül vagy és, h nem kellesz senkinek.
2, végre szereted önmagad, habár másra manifesztálod ezt a szerepet.
A feszkó csökkenése miatt némiképp lazább lehet az ember fiának, leányának viselkedése, ami javítja a kapcsolatteremtő kézségeket.
Et voilá, eljutottunk a rejtély megoldásához.
Kaphatom a scooby-snack-et?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!