Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt jól lelkileg, en is rosszul voltam emiatt, es vagyok a hibas hogy szakitott?
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul van lelkileg, mentalisan beteg, drogozik is.
Es nem tudtam en sem jol lenni igy...egyre negativabb lett minden, csak a megativ dolgok voltak koztunk. Mindig rosszul volt, az az allapot amiben ő van, nagyon szomoru. Nagyon akartam ot, nagyon szerettem de nem volt jo nekunk egyutt. Szakitott de en is ereztem hogy ez nem jó. Az energiak nagyon negativ voltak, hiaba probalkoztam ha azt ereztem a nap osszes perceben szenved, nem erez boldogsagot, nem erez oromot.
Es magamat hibaztatom.
tegnap 21:49
1/5 A kérdező kommentje:
Az faj a legjobban hogy szakitasnal olyanokat mondott, hogy csak negativ erzeseket viszek az eletebe kozben meg ez forditva volt..de kibirtam mert szeretem.
tegnap 21:52
2/5 anonim 

válasza:

Tegye úgy tönkre az életét, ahogy akarja.
3/5 A kérdező kommentje:
Engem is tonkretett és bele sem gondol. Nagyon labilis.
tegnap 21:55
4/5 anonim 

válasza:

blaa blaa... egészséges emberrel járj! Nem alap??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!