Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol húzódik a határ a barátság, a barátság extrákkal, a párkapcsolat és a szexkapcsolat között? Mi a különbség köztük?
Figyelt kérdés
ma 12:09
1/17 anonim 

válasza:

Szerintem egyéttelmű. Benne van a nevükben.
Barátság extrákkal: fiú lány barátok néha szexelnek
Párkapcsolat: fiú lány együtt járnak
Szexkapcsolat: csak szexeltek ennyi
2/17 anonim 

válasza:

Szerintem ezt mindenki tudja. Kb. ez olyan kérdés, hogy mi a különbség a dinnye, a mogyoró, a krumpli és a káposzta közt?
3/17 anonim 

válasza:

Szerintem az, hogy a barátság extrákkal igazság szerint hosszabb/hosszú barátság után alakul ki. Azt nem tartom barátság extráknak ha megismerted múlt héten, vagy 2 hónapja kúrogat és néha elvisz programokra. Számomra az szexkapcsolat csak szebben van becsomagolva főleg azért, hogy minél tovább gerincre vágjon.
4/17 anonim 

válasza:

Barátság extrákkal = jellemzően barátságból átalakuló szexkapcsolat.
Szexkapcsolat = szexszel induló viszony, lehet a két fél épp nem vágyik kapcsolatra vagy nem illenének össze, de a kémia működik köztük.
Párkapcsolat = egyértelmű…párként működtök, párként jártok programokra, egymással terveztek, vannak érzelmek stb.
5/17 anonim 

válasza:

Barátság extrákban általában megvan a szimpátia, vonzalom, de nincs szerelem, szexkapcsolatban a szex számít, nem kell hozzá kedvelni a másikat és nyilván a párkapcsolat ideális esetben a szerelemről szól amelyben van kötődés, tisztelet, bizalom és vonzalom többek között.
6/17 anonim 

válasza:

"Szexkapcsolatban nem kell kedvelni a másikat." Hát nem tudom. Akit nem szeretek, azzal nem kívánom a szexet se.
7/17 anonim 

válasza:

Szerintem is kell a szimpátia, tisztelet szexkapcsolatban is. Tartom magam annyira, hogy alja kutyákkal nem szexelek😆
8/17 anonim 

válasza:

Szerintem is egyértelmű kategóriák. Bár a szexkapcsolat-barátság extrákkal szerintem ugyanaz, csak pepitában. Határ a barátság - barátság extrákkal/szexkapcsolat - párkapcsolat között egyértelmű és jól definiálható.
9/17 anonim 

válasza:

6&7: Nem úgy értettem hogy akkor drogossal, vagy maffiózóval nyugodtan lehet szexelni elvégre nem kell kedvelni. Miért estek túlzásba? Egyértelműen úgy kell értelmezni, hogy nem muszáj barátként tekinteni rá, vagy felnézni rá mert segítőszervezetben tevékenykedik, mert szereti az állatokat. Beszélgetni se muszáj annyira, ismerkedni csak egyszerűen letudjátok a szexet és kész. Nem megalázó ha mindketten egyformán, hasonlóan álltok hozzá. Abból szokott lenni probléma ha érzéseket visz bele valamelyik mert összekeveri pontosan az együtt töltött idővel ágyon kívül, a sok csevegéssel, ismerkedéssel. Amúgy pedig 6 ha te csak akkor szexelsz ha szereted akkor te aztán végképp nem tudod miről szól a szexkapcsolat, vagy barátság extrákkal. :)))
10/17 anonim 

válasza:

Szexkapcsolat esetén elég, ha külsőre tetszik. Nyilván beszélnek azért egymással, de nincs semmilyen elvaras, közös programozás, ilyenek. Amikor van egy szabad orajuk, osszejonnek kamatyolni és kész. Nincs egyuttalvas, közös hétvége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!