Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van esélyem úgy párt találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem úgy párt találni hogy sohasem akarom elveszteni a szűzességemet?

Figyelt kérdés
19/lány
ma 10:08
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kevés.

Valami aszexuálist keress.

ma 10:14
 2/44 anonim ***** válasza:
75%
Biztos van mindenre van esély de inkább ajánlanék egy pszichológust. Vagy azért hogy elfogadjad magad egyedül így, vagy hogy megoldódjon a problémád.
ma 10:14
 3/44 A kérdező kommentje:

Nincs semmi problémám, csak nem akarom elveszteni.

Ezen kívül más szexuális dolgokba benne vagyok ha a férfi azt akarja

ma 10:16
 4/44 anonim ***** válasza:
nincs
ma 10:17
 5/44 anonim ***** válasza:
31%

3: Hát ez baromira gáz. Ne légy ennyire gyáva, 19 éves vagy fogjad magad és álljál bele, használd azt a lyukat ami arra való és vállald fel ki vagy. Nincsen annál szánalmasabb, amikor játszod a szentfazekat, azt már úgy pottyan ki a szar a valagadból, mikor az utcán sétálsz, mert oda engedted eddig.

Én annyira undorodom az ilyen képmutató emberektől, azt bezzeg biztos k@rvázod azokat, akik rendesen szexelnek már 19 évesen.

ma 10:23
 6/44 anonim ***** válasza:
77%

Van.

Én konkrétan ilyen kapcsolatban élek. Nem vagyok aszexuális, de sokkal lényegesebb számomra a kapcoslat érzelmi vetülete, és egyébként meg az, hogy rendszeresen kinyalhatom, meg amúgy úgy kielégít, hogy remegek az élvezettől, bőven pótolja azt, hogy nincs behatolás.

Szóval igen, van lehetőséged így is kapcsolatot találni, bár azért legyünk őszinték: a többség így nem menne bele.

ma 10:26
 7/44 A kérdező kommentje:

#5 Nem vagyok gyáva, csak nem akarom elveszteni és még popsiba sem engedtem senkinek sem.

Nem kurvázok le senkit sem, úgyhogy valótlant ne mondj

ma 10:27
 8/44 anonim ***** válasza:
79%
Majd felnősz…
ma 10:32
 9/44 anonim ***** válasza:
100%
7: És akkor mik lennének azok a szexuális dolgok amiket engedsz? Mert hogy attól vagy szűz, hogy semmilyen szexuális dolog nem történt még veled. Vagy te a csókolózást is annak tartanád talán?
ma 10:33
 10/44 A kérdező kommentje:

Attól szűz valaki h még nem bízták meg.

Hozzám is értek már ÚGY, de még szűz vagyok mert nem volt szex

ma 10:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!