Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van esélyem úgy párt találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem úgy párt találni hogy sohasem akarom elveszteni a szűzességemet?

Figyelt kérdés
19/lány
ma 10:08
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
*sajnos ritka
ma 10:52
 22/45 A kérdező kommentje:
#17 Annyi volt még csak hogy k1vertem a fiúnak, és ő kb 3x ért hozzá pncimhoz szóval de szűz vagyok, megvan a szűzhártyám és soha nem szexeltem még
ma 10:54
 23/45 anonim ***** válasza:
84%

#14 vaginális szextől undorodsz, de popsiba engednéd, az nem undorító :D

Vagy beteg vagy vagy szimpla troll.

24/45 anonim ***** válasza:
67%

"más szexuális dolgokba benne vagyok ha a férfi azt akarja"

Ha a férfi akarja, akkor te is belemennél, de magadtól nem?

Magaddal szúrsz ki, magadat erőszakolod meg, ha olyat teszel, amit nem akarsz.

Fiatal vagy még. Majd ha te tudod, hogy mit szeretnél és mit engedsz, akkor lesz érdemes elkezdened férfiakkal játszogatni.

Nem másoktól függővé tenni dolgokat, és kikötni, hogy mit nem.

Itt csak te fogsz sérülni, nem éri meg, várj még.

25/45 A kérdező kommentje:
Ez is régebben volt
 26/45 A kérdező kommentje:
#23 Egyik sem vagyok, és de oda is undorító igazából sehova nem akarom
ma 10:55
 27/45 anonim ***** válasza:
Vagy elmész pszichológushoz vagy végigszenveded az életet.
ma 10:57
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
akkor aszexuális vagy. Ilyen partnert keress.
ma 10:58
 29/45 anonim ***** válasza:
61%
22: Mert a férfiaknak röntgen szeme van, hogy lássák a szűzhártyádat? Megismétlem: egy olyan férfinak aki szűz nőt akar nem biztos, hogy ez tetszeni fog, hogy te kivered simán, és hagyod hogy hozzádérjenek úgy odalent. Akit nem érdekel, hogy szűz vagy-e annak ez teljesen rendben lenne, addig a pontig amíg azt írtad, hogy ha ő akarja elfondolkodnál engednéd-e a popsiba, mert az szánalmas, hogy gyakorlatilag minden volt már majdnem és csak a szűzesség mániád miatt nem volt rendes szex. Azért is hajtogatom azt, hogy ezen a ponton inkább veszítsd el, az úgy normálisabb, mint ez a hozzáállás.
ma 11:04
 30/45 anonim ***** válasza:
*elgondolkodnál
ma 11:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!