Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 47 évesen még nem késő elveszíteni a szüzességem, s párt találni magamnak?
És még a farkad is kicsi?
A szegénységgel van a legkisebb baj. De amúgy mit csináltál 47évig? Olyan nincs, hogy nem találtál nőt... Mondjuk ha 18évesen kezdtél volna ismerkedni 29év alatt nem létezik, hogy ne találj egyetlen egy nőt sem. A szüleiddel is élsz?
Akkor irány a pszichológus. Mert akárhogy nézem, ez nem normális. De szerintem ez egy kamu kérdés.. Erre mit tudjak tanácsolni ha mégis igazi? Én 23 éves lány vagyok, apukám 44 éves, nem jönnék össze 47 éves pasival... De szerintem a szakosztálybeli nők sem. Meg kell tanulni kapcsolatban élni, a korosztálybeli nők túl vannak jó pár kapcsolaton, esetleg egy váláson, lehet van 12 gyerek. Az a baj, hogy iszonyatos hátrányokkal indulsz.
Kicsit fáradt vagyok kifejteni most. Ha komoly a kérdés, akkor szerintem rossz kategóriába raktad, mert itt elviccelik az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!