Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 47 évesen még nem késő elveszíteni a szüzességem, s párt találni magamnak?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy alacsony vagyok, csúnya, valamint viszonylag szegény...2015. nov. 20. 00:54
11/19 anonim válasza:
*1-2 gyereket szerettem volna írni.
Hozzátenném, hogy érthető hogy nincs túl sok önbizalmad, nekem sem lenne ha sokan visszautasítanának. Beszélgetni miért nem tudsz? Olvass reggel híreket, index.hu stb, és már van is téma. Ne félj az emberektől, nem mindenki rossz.
12/19 anonim válasza:
Itt is szépen szóba tudtál elegyedni vadidegenekkel.
Ebben tehát nincs hiba.
13/19 anonim válasza:
Ha beszélgetni akarsz, írj privit. Nincs olyan ember akivel ne tunék elbeszélgetni!
14/19 anonim válasza:
15/19 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani, de múltkor olvastam egy tudományos cikket, hogy aki 24 éves koráig nem veszti el, az valószínű szüzen is fog meghalni, vagy tényleg kevés rá az esély hogy elveszítse
16/19 anonim válasza:
#15 van fogalmad róla hány 40-50 es magányos nő van? "tudományos" cikk, ja...
17/19 anonim válasza:
#16:
Mert szerinted a 40-50-es magányos nők egy 47 éves szüzet akarnak :-D Ők vagy egy fiatal bikát keresnek, vagy egy koruk béli tapasztalt, magas szexuális kultúrával rendelkező Férfit :-P
Kérdező! Nem vagy egyedül, a szexpartner kereső oldalak tele vannak hozzád hasonlóakkal ... Csak ők már feladták, hogy nőt találjanak és a saját nemüket környékezik egy kis szexért :-P :-P
18/19 anonim válasza:
Szüzességet elveszteni könnyű, normális csajt találni magadnak komoly kapcsolatra nehéz.
19/19 anonim válasza:
a szegénység a legnagyobb gond!!! Ha pénzed van tök mind1 hogy nézel ki!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!