Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőietlen, trampli az, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőietlen, trampli az, aki egyszerű ruhákban jár, nem használ sminket, lakkot, hajvasalót stb és szeret egyszerűen kinézni?

Figyelt kérdés

Sok nőtől megkaptam már, hogy ez igénytelen, de nem tudom, hogy a férfiak mit gondolnak róla. Nem szeretem magam sminkelni, az arcápolásra nagyon figyelek, de a smink kikészít, kényelmetlen számomra. Szempillaspirált használok egyedül, azt sem minden nap. A körmeim is irritálnak, ha hosszúak, általában nem is festem őket, szóval sok lány szerint fiús a kezem így... A hajamat meg csak szimplán kímélem, mosni és ápolni rendszeresen szoktam, de semmi több. Jó illatom van, de ritkán használok parfümöt, nem rajongok az ékszerekért sem és hasonlókért. Szőrteleníteni természetesen szoktam mindenhol, a szemöldököm is szedem, de a dekorkozmetikumoktól inkább koszosnak érzem a bőröm.

Mostanában több nőtől megkaptam, hogy ez olyan fiús dolog, pedig nem hiszem, hogy fiúsnak nézek ki emiatt. A ruháim egyszerűek, követik a mai minimalistább női divatot, igazából minden olyan egyszerű rajtam, nem szeretem magam tuningolni. Ez probléma? Ettől fiús leszek? Nem érzem magam szürke kisegérnek ettől, én tetszem magamnak igazából így is, azért is lepődtem meg, hogy ez más szemében inkább hiba.

2021. szept. 3. 16:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
75%

"Hát én természetes hatású szőkére festett hajat még nem láttam"

Honnan tudod? Minden szőkét megkérdezel, hogy festi-e a haját?

2021. szept. 3. 19:06
 32/73 anonim ***** válasza:
32%
31. Nem vagyok vak,látszik ha festett.
2021. szept. 3. 19:20
 33/73 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nincs ezzel semmi gond. :)

Én sem vagyok egy igazi csajos csaj.

Magassarkút nem hordok, inkább torna és balerina cipőt, télen sima bakancsot, egyszínűt. Szeretem a lazább ruhákat, soha nem veszek fel olyat, ami kiemeli a dekoltázsom, fenekem. Alig sminkelem magam, szempillaspirál csak és a szemöldököm is csak azért van megcsinálva mindig, mert egy betegségem miatt, kb. alig van. Körmöm igen ritkán festem, műkörmöm eddig 4x volt, legutoljára 6 éve. Hajam nem festem, nem horodom a legtrendibb divat szerint. Bár én használok parfümöt, de itt ki is merül nálam a kozmetikumok végeláthatatlan sora. Pedig fiatal vagyok. És férjnél vagyok, 11 éve vagyunk együtt. Szóval szerintem aki emiatt elítél, akár nő vagy férfi, hát az így járt! Én pl. nem értem mire jó a 20 kg vakolat, műhaj, 20 centis sarok meg a mindent megmutató falatnyi ruhadarabok....

2021. szept. 3. 19:27
 34/73 anonim ***** válasza:
100%
#32 Festett szőke vagyok, mégis egy rakás ember azt hiszi, hogy az az eredeti hajszínem :D
2021. szept. 3. 19:28
 35/73 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezen agyaltam én is ma. Leűltem egy padra és néztem nőtársaimat.. milyen csinos némelyik.. én a trottyos szakadt mackónadrágomban és sima pólóban voltam, semmi extra, de sminkelek... És rájöttem, hogy igénytelen vagyok!

Próbáltam már csinosan öltözködni, de akkor olyan hülyén érzem magam, nem is szeretek emberek közé menni!

Nekem nem megy ez a csinoskodás, de az bosszant ha a párom kocsányon lógó szemekkel nézi a csinos nőket!

2021. szept. 3. 19:39
 36/73 A kérdező kommentje:

Az alakom sportos, karcsú, többek között a sport miatt is alakultak így a szokásaim. Az arcom szerintem semmi extra, nem kaptam még rá negatív megjegyzéseket.

Amúgy nem kell megijedni, nem tomboy szerű megjelenésre gondoltam, hanem ilyesmire (a hajam is hasonló, mint az első képen, csak barna):

[link]

[link] (ilyen vékony nem vagyok)

2021. szept. 3. 20:00
 37/73 anonim ***** válasza:
70%

A trampli az olyan nő, aki hiába nőiesen néz ki, lerí róla az igénytelenség.

Vonszolja magát járás közben, magára erőltet nem rá való ruhadarabokat. Koszos a ruhája, keze, nyaka, mocskos a szája. Közönséges a viselkedése, a megjelenése.

Sok nőnek teljesen felesleges a smink. A legtöbb nőnek van természetes szépsége, csak az nem elég ahhoz, hogy kitűnjön a tömegből.

A nőnek két legszebb ékszere van: az egyik a mosolya, a másik a szeme, amikor szerelmes.

2021. szept. 3. 20:24
 38/73 anonim ***** válasza:
100%
36!!! Szerintem jó lehetsz!
2021. szept. 3. 20:56
 39/73 anonim ***** válasza:
68%

"Nem vagyok vak,látszik ha festett"

Ha *rosszul* festett. Ez a lényeg. Ha látsz szép szőke hajat, nem lesz eredeti, csak mert szép. Az meg, hogy eredeti-e, nem derül ki számodra.

Mellesleg nekem általánosban volt olyan osztálytársam, akit pisifejűnek csúfoltak a fiúk, mert az eredeti szőke haja csúnya sárga volt, sőt, hátul a tarkójánál barnás volt. Nem festette 8 évesen a haját.

2021. szept. 3. 21:09
 40/73 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem.
2021. szept. 3. 21:10
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!