Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A komoly párkapcsolat jobb, mint a laza kapcsolat, ahol nincs elkötelezettség a másik felé?

A laza kapcsolat azt hiszem működhet ideig-óráig. Ez az élettapasztalatom. A sajátom épp most hullott szét, mert beleszerettem a nőbe. Nem kölcsönös sajnos. Most pedig iszonyat szenvedek tőle. De tudni kell elengedni a másikat, még ha vágyunk rá és szeretjük is... én tudom, hogy lazázás mellett nem bírnám ki így mellette, mert már nem úgy tekintek rá, mint mielőtt beleszerettem. Szeretnék jobban az élete része lenni és szeretném, ha ő is az enyém része lenne jobban. Ha jelentenék neki valamit. Ergo, amikor beleszeretsz a másikba, veszítettél. (ha nem kölcsönös - ritkán az sajnos)
De, addig ideig-óráig, amíg tart, fergeteges, fantasztikus tud lenni egy laza is!
Mindig életem azon szakaszában keveredtem ilyenbe, amikor épp több nem fért volna bele nekem érzelmileg... és mindig akkor ért véget, amikor elkezdett bennem oldódni ez a gát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!