Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A komoly párkapcsolat jobb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A komoly párkapcsolat jobb, mint a laza kapcsolat, ahol nincs elkötelezettség a másik felé?

Figyelt kérdés
ma 17:12
A kérdező szavazást indított:
Igen, a komoly párkapcsolat jobb.
Nem. A laza kapcsolat jobb.
16 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen.
ma 17:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mire vágysz, mi a célod azzal a kapcsolattal.
ma 17:24
 3/6 anonim ***** válasza:
60%
Annak, aki börtönnek éli meg az elkötelezettséget, annak nem jobb. Akinek meg megnyugvás és biztonságérzet az elkötelezettség, annak jobb. Maguk a kapcsolati típusok nem jók vagy rosszak, azok csak vannak, jellemzően a társas kapcsolatok attól kapnak ilyen-olyan értéket, hogy a benne szereplő embereknek megfelel-e ez a felállás vagy sem. Ha nekik örömet okoz, hiánytalanul, akkor lényegtelen, hogy sima dugópajtikról beszélünk, házasságról, vagy bármilyen permutációjáról a férfi-női (vagy azonos nemű, tökmindegy) romantikus vagy baráti kapcsolatoknak, az a kapcsolat jó lesz. Ha nem felel meg egyik vagy mindkét (összes) résztvevőnek, akkor az a kapcsolat nem jó, akárhogy is definiálod.
ma 17:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs "elkötelezettség" akkor az azt jelenti hogy lehet szabadon kefélni fűvel fával. Aztán a másik fél meg pislog hogy honnan szedett össze valami nemi nyavalyát (a gumi sem véd meg mindentől). Kinek kell ez, most őszintén?
ma 17:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem látom értelmét és semmilyen előnyét a laza kapcsolatnak. Ellenben rengeteg rizikóval jár: nemi betegség, nemkívánt terhesség, és feleslegesen rabolják az időt egymástól.
ma 17:32
 6/6 anonim ***** válasza:

A laza kapcsolat azt hiszem működhet ideig-óráig. Ez az élettapasztalatom. A sajátom épp most hullott szét, mert beleszerettem a nőbe. Nem kölcsönös sajnos. Most pedig iszonyat szenvedek tőle. De tudni kell elengedni a másikat, még ha vágyunk rá és szeretjük is... én tudom, hogy lazázás mellett nem bírnám ki így mellette, mert már nem úgy tekintek rá, mint mielőtt beleszerettem. Szeretnék jobban az élete része lenni és szeretném, ha ő is az enyém része lenne jobban. Ha jelentenék neki valamit. Ergo, amikor beleszeretsz a másikba, veszítettél. (ha nem kölcsönös - ritkán az sajnos)

De, addig ideig-óráig, amíg tart, fergeteges, fantasztikus tud lenni egy laza is!

Mindig életem azon szakaszában keveredtem ilyenbe, amikor épp több nem fért volna bele nekem érzelmileg... és mindig akkor ért véget, amikor elkezdett bennem oldódni ez a gát.

ma 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!