Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőietlen, trampli az, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőietlen, trampli az, aki egyszerű ruhákban jár, nem használ sminket, lakkot, hajvasalót stb és szeret egyszerűen kinézni?

Figyelt kérdés

Sok nőtől megkaptam már, hogy ez igénytelen, de nem tudom, hogy a férfiak mit gondolnak róla. Nem szeretem magam sminkelni, az arcápolásra nagyon figyelek, de a smink kikészít, kényelmetlen számomra. Szempillaspirált használok egyedül, azt sem minden nap. A körmeim is irritálnak, ha hosszúak, általában nem is festem őket, szóval sok lány szerint fiús a kezem így... A hajamat meg csak szimplán kímélem, mosni és ápolni rendszeresen szoktam, de semmi több. Jó illatom van, de ritkán használok parfümöt, nem rajongok az ékszerekért sem és hasonlókért. Szőrteleníteni természetesen szoktam mindenhol, a szemöldököm is szedem, de a dekorkozmetikumoktól inkább koszosnak érzem a bőröm.

Mostanában több nőtől megkaptam, hogy ez olyan fiús dolog, pedig nem hiszem, hogy fiúsnak nézek ki emiatt. A ruháim egyszerűek, követik a mai minimalistább női divatot, igazából minden olyan egyszerű rajtam, nem szeretem magam tuningolni. Ez probléma? Ettől fiús leszek? Nem érzem magam szürke kisegérnek ettől, én tetszem magamnak igazából így is, azért is lepődtem meg, hogy ez más szemében inkább hiba.

2021. szept. 3. 16:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
100%

Én is pontosan ugyanígy vagyok ezzel.

-Nincs műkörmöm/nem lakkozom,

-nem hordok ékszereket,

-ritkán/minimálisan sminkelek,

-egyszerűen öltözöm, nem követem a divatot

-nem vasalom/göndörítem a hajam

Stb.

Mindezek ellenére úgy vettem észre, hogy ez nem jelent gondot a férfiaknak.

Persze akik a tuningolt nőket szeretik, észre sem vesznek, de ennek pont hogy örülök.

Akinek megfelelsz így, az hidd el megtalál!

2021. szept. 3. 16:59
 12/73 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!:)

Én nem vettem észre magamon semmi kiugrót így adottságilag, bár ha lenne is, az más stílussal is megmaradna. Azt elfogadom, ha nem tetszem így mindenkinek, nem is tudnék minden igénynek megfelelni és ez így van jól. :)

A megjegyzéseket főleg a női kollégáimtól, női haveroktól (barátaim barátnői) szoktam visszahallani, nem hiszem, hogy sértegetni akarnak vele, inkább csak tényszerűen közlik, hogy "nem vagy túl lányos lány" vagy "neked nincs igényed ilyesmire úgysem", "jó, de neked 5 perc a készülődés, mint a hapsiknak". Általánosságban vagy mások háta mögött szoktak durvábban fogalmazni dolgokról, amik rám is igazak.

2021. szept. 3. 17:02
 13/73 anonim ***** válasza:
89%
Engem ez mindig meglep, mert ha valaki beszólna, annak visszaszólnék. Meg hála istennek nem ismerek ilyen szar embereket.
2021. szept. 3. 17:21
 14/73 anonim ***** válasza:
69%

Tramlpinak nem trampli, de valóban nem annyira nőies.

Ha jól érzed magad a bőrödben, akkor ne foglalkozz másokkal.

2021. szept. 3. 17:25
 15/73 anonim ***** válasza:
93%

Egyáltalán nem nőietlen, se nem igénytelen. Csak már nem megszokott a természetes hatású kinézet, mert a legtöbb csaj tucatnő akar lenni egymást majmolva 0 saját személyiséggel, stílussal, 6kg vakolattal, festett hajjal, műhajjal, műkarmokkal, feltűnő/qurvás ruhákkal stb stb. Számomra inkább ezek visszataszítóak.

Én is ilyesmi vagyok mint te, hidd el, normális pasit nem a mű dolgok vonzzák egy nőn:) Az én férjem is utálja a fent felsorolt dolgokat. Inkább a természetességet szereti.

Ha még nincs párod, nagy eséllyel hasonló okos, kedves, helyes, jólelkű társra fogsz majd találni.

2021. szept. 3. 17:29
 16/73 anonim ***** válasza:
44%

Ha már a tunningolni szót használtad.

Milyen az alakod és az arcod? Ugyanis a gyenge dolgokat tunningoljuk...

Másik dolog szerintem a nőiesség belűlről fakad. De megnyílvánúl beszédben,mozgásban gesztusokban viselkedésben is.

2021. szept. 3. 17:41
 17/73 anonim ***** válasza:
56%

Azért nem kell végletekben gondolkozni. Van bőven átmenet a kvás nők és a kb nulla nőiességgel rendelkezők között. Én pl szolidan sminkelek(alapozó csak akkor, ha épp van pattanásom, amúgy meg szempillaspirál, tus), a hajamat festetem, mert így szőkén sokkal előnyösebb, hordok ékszekerek, használok parfümöt. Szerintem ez még mindig a természetes kategóriába tartozik, mert semmi mű nincs rajtam, de azért legalább látszik, hogy adok magamra és nőies vagyok. Ha ezeket elhanyagolnám és még sportosan is öltözködnék, akkor nem csodálnám, ha nőietlennek tartanának. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet valaki úgy is szép vagy hogy ne jönne be senkinek, csak a nőies jelzőt nem fogják ráaggatni :D

2021. szept. 3. 17:42
 18/73 anonim ***** válasza:
82%
A festett hajban mi a természetes?
2021. szept. 3. 17:54
 19/73 anonim ***** válasza:
80%

"Sok nőtől megkaptam már, hogy ez igénytelen"

Érdekes, de én még soha. Miféle körökben mozogsz te?

2021. szept. 3. 17:57
 20/73 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem, ha valakinek természetes árnyalatúra van festve a haja, tehát nem kék, lila, hanem szőke, barna, fekete, attól egyáltalán nem lesz mű ribi kinézete...ne vegyük már egy kalap alá a műszájú, vakolatos, műmellű, póthajas förmedvényeket azzal, akinek festett a haja🤣Attól még lehet teljesen természetes a külseje.

2021. szept. 3. 17:57
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!