Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nő társak! Titeket is taszít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő társak! Titeket is taszít picit amikor megismersz vkit de az már nyíltan tudtodra adja, hogy bejössz neki, pedig alig ismer?

Figyelt kérdés

Ebben a szituációban vagyok. A pasi alig ismer, 2 hete ismerem, de már az első héten figyelgetett és amint lehetősége van rá keresi a társaságom kettesben. Nekem ez kissé olyan, hogy jé, végre egy pna aki jól is néz ki én meg ivarérett fszi vagyok és kellesz, tök mindegy ki vagy.

Értem én hogy az ismerkedés úgy kezdődik hogy először kiszúrjuk a másikat és keressük a társaságát, csak akkor én még vigyáznék a metakommunikációmmal, nehogy lebukjak ha esetleg később mégis úgy döntök hogy nem akarok tőle többet, mert mégsem fogott meg annyira a beszélgetések alkalmával.

tegnap 13:19
 1/9 A kérdező kommentje:

Szóval engem az zavar hogy csapja most egy férfi nekem a szelet úgy, hogy még szinte nem is tudja ki vagyok. Lehet, hogy tök hülye vagyok, és ha mondjuk ez idővel mutatkozna meg, akkor már hót ciki lenne neki visszatáncolni, hogy hát azért ezzel a buta nővel fix hogy nem akarok összejönni.

Ő amúgy elég nagy agy.

tegnap 13:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a nyílt kommunikáció a megértés kulcsa. Vagyis, ha mindkét fél csak járja a balfsz tipegőt, akkor soha nem derül ki, hogy akarnak-e bármit egymástól. Egy ismerkedés szerintem úgy zajlik, hogy én jelzem, hogy mit akarok a másik meg eldönti, ő mit akar és jelzi felém. Ha nyitott, akkor nyert ügyem van, ha nem, akkor nem bsztunk el időt feleslegesen. Az meg úgyis ismerkedés közben derül ki, ha nagyon nem egymást keressük. Azt, hogy a másik érdekel-e mélyebben egyetlen találkozásból le lehet szűrni. Ha igen, akkor nincs mit "barátkozgatni". Ha meg kiderül, hogy az első benyomás nem volt helyes, vagy van egyéb ok, amiért nem passzolunk, akkor mindketten nyertünk időt, energiát azzal, hogy normálisan lépett mindkét fél. Én ebben se érzek semmi kellemetlent. Sokkal több a sikertelen ismerkedés, kapcsolat, mint a sikeres. Az egymás távoli bámulásából nem lesz még ismerkedés se, nem, hogy több.
tegnap 13:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Pont ezért nem ismerkedek. Nem lehetek önmagam, nem lehetek őszinte, hanem meg kell játszanom önmagam, meg el kell rejtenem az érzéseimet, hogy megfeleljek a másik elvárásainak. Kinek kell ez?
tegnap 14:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem értem miről zagyváltok. Szerintem nem értitek a kérsést.
tegnap 14:14
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Mi ebben a taszító? Normál esetben így ismerkednek az emberek.
tegnap 14:37
 6/9 anonim ***** válasza:
56%

4

Értjük a kérdést, igazat írt a 3-as válaszoló.

Nektek ez kell, az állandó játék, az érzelmi hullámvasút, egyszer azért nyervogtok mert sz.rba se vesznek titeket, ha meg valaki odafigyel rátok akkor meg azért jöttök sírni gyakorira.

Remélem a férfi időben észbe kap, irgalmatlan toxic személyiséged van, normális embernek ilyen mint te a kutyának se kell.

tegnap 14:38
 7/9 anonim ***** válasza:
4, arról, hogy egy ismerkedés úgy zajlik, hogy A oda megy B-hez és közli a szándékait (jellemzően eleinte csak jelzi, érdeklődéssel, gesztusokkal stb.), majd B eldönti akar-e ismerkedni. Ha igen, akkor keresik egymás társaságát. Én azt nem értem, te min vagy fennakadva. Meg akar ismerni ezért keres. Ha terhes neked, akkor ne szórakozz vele, hanem küldd el. Felnőttek nem szokták messziről figyelgetni a másikat, meg hetekig, hónapokig kerülgetni az első lépések előtt.
tegnap 15:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Attól felsz, hogy rajon, buta vagy? Hát, lehet.
tegnap 15:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nőként írom, hogy 2 hét pont elég arra (néha 2 óra, vagy 2 nap is), hogy rájöjjön arra, hogy tetszel neki.

Ez még nem egy házassági ajánlat szerintem, meg akar ismerni jobban. Most mégis mit csináljon? Kerülgessen még hetekig, hónapokig? Akkor meg az lenne a baj, hogy miért nem lép vajon.

De nyilván neked az, hogy nem jön be ő annyira, különben te is tudnál lelkes lenni.

tegnap 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!