Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőietlen, trampli az, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőietlen, trampli az, aki egyszerű ruhákban jár, nem használ sminket, lakkot, hajvasalót stb és szeret egyszerűen kinézni?

Figyelt kérdés

Sok nőtől megkaptam már, hogy ez igénytelen, de nem tudom, hogy a férfiak mit gondolnak róla. Nem szeretem magam sminkelni, az arcápolásra nagyon figyelek, de a smink kikészít, kényelmetlen számomra. Szempillaspirált használok egyedül, azt sem minden nap. A körmeim is irritálnak, ha hosszúak, általában nem is festem őket, szóval sok lány szerint fiús a kezem így... A hajamat meg csak szimplán kímélem, mosni és ápolni rendszeresen szoktam, de semmi több. Jó illatom van, de ritkán használok parfümöt, nem rajongok az ékszerekért sem és hasonlókért. Szőrteleníteni természetesen szoktam mindenhol, a szemöldököm is szedem, de a dekorkozmetikumoktól inkább koszosnak érzem a bőröm.

Mostanában több nőtől megkaptam, hogy ez olyan fiús dolog, pedig nem hiszem, hogy fiúsnak nézek ki emiatt. A ruháim egyszerűek, követik a mai minimalistább női divatot, igazából minden olyan egyszerű rajtam, nem szeretem magam tuningolni. Ez probléma? Ettől fiús leszek? Nem érzem magam szürke kisegérnek ettől, én tetszem magamnak igazából így is, azért is lepődtem meg, hogy ez más szemében inkább hiba.

2021. szept. 3. 16:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
0%

#17 "így szőkén sokkal előnyösebb"

Sok évvel ezelőtt divatba jött (megint) a szőke, és mindenki szőkére festette a haját attól függetlenül, hogy jól állt-e neki vagy sem. Én a feketét szeretem, a rövid fekete még jobb, alig találtam nőt :) Nyilván nem ez volt az egyetlen szempont, de azért nem bánom, hogy manapság ez a szinte kötelező szőke haj már nem jellemző.

2021. szept. 3. 18:04
 22/73 anonim ***** válasza:
77%
Amit leírtál sokkal szimpatikusabb, mint a folyton sminkelt, méteres körmös, mű hajas, mű arcú, mű minden csilivili nők.
2021. szept. 3. 18:19
 23/73 anonim ***** válasza:
100%
En muvelem kb az osszes dolgot, amit felsoroltal, csak a hajamat nem festem, de meg egyszer sem jutott eszembe azon gondolkodni, hogy adott kolleganok vajon miert nem sminkelnek es festik a kormuket, igy nyilvan lehetseges beszolasok sem fogalmazodnak meg bennem. Altalaban mindig akad mas tema, ami nem a masik kulseje. Nem lehet, hogy szimplan nem kedvelnek valamiert, igy direkt keresik, mibe kothetnek bele?
2021. szept. 3. 18:29
 24/73 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudom, ki miért festeti szőkére, én azt tudom, hogy a kék szememhez és a bőrtípusomhoz egyértelműen sokkal jobb a szőke, mint a sötét. Nem divatból ilyen, nem is érdekelt soha a divat :D Ha a fekete lenne a divat, akkor sem festetném olyanra.

2021. szept. 3. 18:30
 25/73 anonim ***** válasza:
100%

Tipikusan az a kérdés aminek a

pontos válaszolásához igazából látni kellene a kérdezőt. Lehet szebben lehet dúrvábban írja le a helyzetet mint amilyen. Kinek melyik szó mit jelent a szótárában,hogy értelmezi.

2021. szept. 3. 18:32
 26/73 anonim ***** válasza:
22%

A festett hajnál kevés rondább, igénytelenebb dolog van. A hajnak, a szemnek és a bőrnek ugyanis van egy "színharmóniája", ami minden egyes embernél egyéni és ahogy írtam, harmóniában van. Ha valakinek 20 éves korában megőszül a haja, akkor persze, fesse. Lehetőleg olyasmire, amilyen volt. De ha már így kiszúrt vele az anyatermészet, akkor fesse bármilyenre.

Parfüm gusztustalan. Éppen a saját természetes szagunkat maszkírozza el. Nyilván aki izzad, az használjon dezodort/izzadásgátlót.

Ékszerek minden mennyiségben jöhetnek, mindig divat volt ékszerekkel dísziteni magukat az EMBEREKNEK. Tehát a férfiaknak is! Én pl. azért nem hordok gyűrűt, mert azonnal leveszem. Fülbevalót nem tudok, nem bírja a fülem sajnos. A nyaklánc idegesít. Karkötőt hordok, nagyon szeretem. Gondolkodom a lábujjgyűrűn is, bár az most nem fog látszani (viszont nem veszem le).

A mozgás legyen finom, nőies, még akkor is, ha valaki magasra nő és/vagy kövérkésebb. Vagy bármilyen alkata van.

A vakolatokról nem is akarok szót ejteni, borzalmasak. Egy esetben van értelmük: ha valakinek csúnya a bőre.

Nagyon diszkrét smink elfogadható, főleg, ha valakinek mondjuk nagyon halotti fehér a bőre, akkor pirosító, vagy rövidek a szempillái, akkor szempillaspirál.

A körmök úgy szépek, ha natúran vannak hagyva, vagy röviden, vagy közepesen hosszúnak.

És a nőiesség belülről fakad, bármilyen meglepő is.

Ami nagyon sokat számít, az az öltözék. A jó minőségű, anyagban, színben, mintában megfelelő nőies ruha sokat dob a megjelenésen. De pl. én még ezt sem csinálom, mert sz.rom le.

Hát ennyit tudtam hozzátenni a dologhoz.

2021. szept. 3. 18:34
 27/73 anonim ***** válasza:
52%
Hát én természetes hatású szőkére festett hajat még nem láttam, mindegyik nő akin ez van , konkrétan sárga a haja.
2021. szept. 3. 18:57
 28/73 anonim ***** válasza:
17%

27

Így van, vörös dettó. Borzalom.

2021. szept. 3. 19:03
 29/73 anonim ***** válasza:
23%
Szőke haj millió éve nem divat, csaj a gusztustalan sötét hajszìnek, fekete/sötétbarna,amitől minden csaj úgy néz ki mint valami rinda, vén boszorkàny.
2021. szept. 3. 19:04
 30/73 anonim ***** válasza:
23%
*ronda
2021. szept. 3. 19:05
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!