Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőnapi köszöntés boomer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőnapi köszöntés boomer dolog, vagy ma is elfogadott?

Figyelt kérdés
Írjak nőnapi üdvözletet a kiszemeltnek, vagy ez ma már "öreges"? Ő 23, én 26.

tegnap 19:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Írhatsz.
tegnap 19:51
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Dehogy öreges, jesszusom! Minden nő örül ennek.
tegnap 19:55
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Nem öreges, de azt sem mondanám, hogy mindenki örül ennek, én azért nem örülnék, ha 70 köszöntésre kellene reagálnom. De ha neki is szimpatikus vagy, akkor viszont örülni fog neki.
tegnap 21:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Dehogy öreges
tegnap 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Ne írj neki, te már a modern generáció vagy, aki minden sz.rt a neten kérdez meg, mert nincs egy önálló ötlete.
tegnap 22:38
 6/7 anonim ***** válasza:
5. 🤣🤣
tegnap 23:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem öreges. Én kaptam 2 csokit és 2 virágot ma. Sokan felköszöntöttek, egyáltalán nem öreges. Amúgy 23 vagyok. (Nem romantikus kapcsolat, hanem baráti társaságban bizonyos srácok osztottak mindenkinek, illetve családban)
ma 01:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!