Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni egy férfiró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni egy férfiról, hogy igényli kapcsolatban a behatolásos szexet? Én férfiként nem szeretnék aktust soha másik férfival, csakis is anélkül tudnék lenni mással. Hogy van ez?

Figyelt kérdés
ma 07:33
 1/8 A kérdező kommentje:
Szűz biszex férfi vagyok.
ma 07:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ismerkedés során tisztázzátok a preferenciákat?

De akkor ezek szerint ez is egy óriási különbség a hetero pasikkal. Ők a nőktől szemrebbenés nélkül kérdezik meg, közvetlenül a bemutatkozás után, hogy szeretik-e az anált, meg szeret-e szopni.

ma 07:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem, de már nem szűz bi férfiént.Minden más,de az nem jöhetne szóba.
ma 07:43
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem de komolyan nem értem. Akkor kit akarsz csinálni egy ferfivel?

Ezért jobb a nőkkel

ma 08:13
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Mit bocsánat
ma 08:14
 6/8 anonim ***** válasza:
11%
8. Nem jöttél rá, én 100% hetero vagyok..
ma 08:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért foglalkozol azzal,kinek mi az érdeklődése ?

Te szépen csajozzál ezerrel, hagyj békén másokat. Egyébként az idegesít valakit más ember viselkedésében, amit nem tehet meg,vagy nem tud megtenni ő maga ...

Bizony, kedves 5-ös régi igazság és abszolút igazság.

ma 08:21
 8/8 anonim ***** válasza:
6# és? Hova szarjunk?😃🤡
ma 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!