Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni egy férfiról, hogy igényli kapcsolatban a behatolásos szexet? Én férfiként nem szeretnék aktust soha másik férfival, csakis is anélkül tudnék lenni mással. Hogy van ez?
Figyelt kérdés
ma 07:33
1/8 A kérdező kommentje:
Szűz biszex férfi vagyok.
ma 07:39
2/8 anonim 

válasza:

Mondjuk ismerkedés során tisztázzátok a preferenciákat?
De akkor ezek szerint ez is egy óriási különbség a hetero pasikkal. Ők a nőktől szemrebbenés nélkül kérdezik meg, közvetlenül a bemutatkozás után, hogy szeretik-e az anált, meg szeret-e szopni.
3/8 anonim 

válasza:

Én sem szeretem, de már nem szűz bi férfiént.Minden más,de az nem jöhetne szóba.
4/8 anonim 

válasza:

Nem de komolyan nem értem. Akkor kit akarsz csinálni egy ferfivel?
Ezért jobb a nőkkel
7/8 anonim 

válasza:

Akkor miért foglalkozol azzal,kinek mi az érdeklődése ?
Te szépen csajozzál ezerrel, hagyj békén másokat. Egyébként az idegesít valakit más ember viselkedésében, amit nem tehet meg,vagy nem tud megtenni ő maga ...
Bizony, kedves 5-ös régi igazság és abszolút igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!