Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyot kockázatok ha elköltözök egy másik kontinensre egy pár hónapos kapcsolat miatt?
Pár hónapja vagyunk együtt a barátommal és most haza kell költöznie Dél- Amerikába a munkája miatt.
Szeretné ha pár hónap múlva kiköltöznék hozzá..
Nekem ez túl nagy kockázat ,szerintem ehhez nem ismerjük egymást eléggé, másrészt fel kéne addnom a "karrierem".
Illetve azt se tudom kint, hogy szereznék munkát..
Persze a barátom állítja , hogy gondoskodna rólam ameddig kell, de én nekem ez túlságosan kiszolgáltatott állapot lenne főleg ennyi idő után.
Ugyanakkor mindig is terveztem külföldre költözni ( éltem is már külföldön) de max egy jól fizető munka mellett lenne értelme pakolni.Annak meg kics az esély , h ott értelmes munkát találjak
Brazíliáról van szó.
Ha el is költöznék külföldre nem ez lenne a célország.
Most azt a terv, hogy áprilisban kint leszek vele 1 hónapot ( szerencsére tudok valmennyit külföldről is dolgozni) aztán meglátom mennyire tetszik.
Viszomt munka nélkül, kapcsolatok és portugál nyelvtudás nélkül, elég nagy felelőtlenség lenne menni
Nem mennék, maximum olyan esetben, ha olyan helyen élnék, ahol beszélem az adott nyelvet, szívesen maradok akkor is, ha a kapcsolat nem működik. Illetve csak úgy, ha:
-vagy 100% remote dolgozom és bárhonnan el tudom végezni a munkámat
-már itthon elkezdenék keresni és interjuzni, és meg lenne a kinti helyem, ahová mehetek dolgozni
Brazilibabol sok ugyfelem jott par eve. Panaszkodtak,h ott a legmagasabb az ado (69%) ,nyomor van,rossz a kozbiztonsag,a maffia nagyon jelen van.
Par eve szerzodtem veluk.
Ok mind Budapestre akartak koltozni szinte.
9
A barátom is pont ezek miatt költözött Budapestre. Sajnos bekavart a munkahelye , pedig korábban 5 évig HO-ban dolgozhazott bárhonnan
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!