Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nyugati nők hogy lettek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nyugati nők hogy lettek ilyenek a keleti vagy déli nőkkel szemben?

Figyelt kérdés

A királylányvagyok effektus, a nekem eleget kell tenni, tenyerén kell hordoznia hozzáállás elképesztő.

Keleten és délen még tisztelik a férfiakat. A nyugati kulturában miért értelmezik félre a feminizmus alapvető céljait?

ma 10:14
1 2
 1/15 MDaniel98 ***** válasza:
86%
Mindenki "annyit játszik" amennyit hagynak neki.
ma 10:19
 2/15 anonim ***** válasza:
47%

Nem tudom, mit értesz nyugat alatt, de ha azt, amit én, akkor pont nincs királylány effektus. A nők egyre inkább elférfiasodnak, nem igénylik vagy már nem értik az udvariasságot. Nem akarják, hogy a tenyerükön hordozzák őket, mert az inkább önállótlanságnak gondolják.

Tisztelni meg oda-vissza kéne egymást, nem a nőnek a férfit.

ma 11:06
 3/15 anonim ***** válasza:
85%

Én nem értem hogy lehet az embereket így osztályozni. Ez olyan mint a nyugati gonosz boszorkány meg a keleti jó boszorkány az Ózból?

Szerintem ilyen típusó nők bárhol előfordulhatnak.

"Keleten és délen még tisztelik a férfiakat."

Ugyan miért a férfiakat kell tisztelni, miért nem a másik embert?

"A nyugati kulturában miért értelmezik félre a feminizmus alapvető?"

céljait?

Pont amiért te értelmezed félre. Mert ha tisztába lennél vele, akkor tudnád, hogy kérdésednek ehhez semmi köze.

ma 11:06
 4/15 A kérdező kommentje:

3

Figyelj, a tények makacs dolgok, és azok pedig azt mutatják, hogy a keleti vagy déli nő úgy nagy általánosságban nem olyan és nem úgy viselkedik mint a nyugati nők.

Ezt lehet szépítgetni közhelyekkel vagy polkorrektséggel de a valóságon (amit bárki a saját bőrén megtapasztalhat ha kicsit utazgat) semmit nem változtat!

ma 11:56
 5/15 A kérdező kommentje:

2

Te más dologról beszélsz.

Az igaz, hogy ha nem kapják meg azt az idealizált verzióját a férfinak ami az elképzelésükben él akkor egyszerűen egyedül maradnak (esetleg saját nemhez fordulnak), de ennek ellenére az elvárások sokkal magasabbak mint keleten vagy délen.

ma 11:58
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
5: te beszélsz nagyon másról. Éppen hogy nincs annyi elvárása egy úgymond "modern" nőnek. Hiszen sok olyan dolgot, amit hagyományosan a férfitól vártak el régebben (sokszor nem is a nők, hanem a társadalom úgy volt berendezkedve), nem várják el. Pl. anyagiak biztosítása, problémák megoldása, pénzügyek intézése, stb.
ma 12:13
 7/15 anonim ***** válasza:
82%

És ez miért foglalkozatt téged? Ne jöjj össze "nyugati nővel" és kész.

Most én is írjam ki hogy az x típusú férfiakat én hogy utálom, de bezzeg az y típusuak mennyivel másabbak? És ezzel mit nyerek?

ma 12:36
 8/15 anonim ***** válasza:

a tények makacs dolgok, és azok pedig azt mutatják,

Hol lehet ezeket a tényeket látni? Bejártad a világot és ezt tapasztaltad - ott is éltél gondolom, pl a Távol-Keleten, Afrikában, stb és saját bőrödön tapasztaltad ezeket?

ma 13:32
 9/15 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdekelne. Azt gondolom, hogy a válaszhoz talán közelebb vinne, ha a nyugati feminizmus gyökereit megvizsgálnánk, hogy kik alapították, milyen volt az akkori nők életkörülménye, stb.

De egyébként meg számomra mindegy. A jövőben keleti nőkkel szeretnék házasodni, mert logikusabbnak tűnnek, ezáltal pedig közelebb állnak a személyiségemhez, mint a nyugatiak.

ma 14:08
 10/15 anonim ***** válasza:
*nővel
ma 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!