Általában mindenben alulmarad az oroszokkal szemben.
márc. 3. 18:04
2/20 anonim válasza:
Csak hogy értsd, mi történik. Az oroszok a saját készletüket fogyasztják, hatalmas mennyiségű járművet és emberéletet veszítettek. Haderejük alaposan meggyengült. A Nyugat támogatja Ukrajnát, ugyanakkor fenntartják, vagy épp erősítik saját védelmüket, ha netán őket, magukat érné támadás.
márc. 3. 18:05
3/20 anonim válasza:
Én megnéztem, a telefonom márkáját... ámerikái, megnéztem az autóm márkáját... ámerikái, megnéztem a laptopm márkáját, az is ámerikái, a tévém meg japán, és amig a söröm meg cseh, és német és belga, addig ember nem lesz, aki megmagyarázza nekem, hogy ruszkiland a földi paradicsom.
márc. 3. 18:12
4/20 anonim válasza:
A nyugat csak a leselejtezett hulladékait adja Ukrajnának és az oroszoknak ez is meghaladja a képességeit.
márc. 3. 18:12
5/20 anonim válasza:
Hát nemtom, én pont úgy látom, hogy az oroszok csak a leselejtezett hulladékaikat vetik be mégis meghaladják a nyugat képességeit.
márc. 3. 18:14
6/20 anonim válasza:
Igen,alulmaradnak.
márc. 3. 18:19
7/20 anonim válasza:
Miután a republikánusok blokkolni próbálják az USA által küldött segélyeket persze, hogy gondba vannak az ukránok.
márc. 3. 18:30
8/20 anonim válasza:
Észak Korea több millió tüzérségi lőszert adott el Oroszország számára maga Oroszország pedig 2-3 millió tüzérségi lőszert gyárt magának évente. Az Európai Unió a beígért 1 millió tüzérségi lőszert se tudta még egyenlőre leszállítani Ukrajnának. Az egész Nyugati világ maradt alul az anyag háborúban a Kelettel szemben. Ez az eredménye annak hogy a Nyugati világ leépítette a haderejét a hidegháború után és túlságosan a gazdaság javára vette el a pénzt a hadiipartól.
Nem hiába fenyegetőzik azzal Trump még most is hogy ha megválasztják akkor kirúgja azokat az országokat a NATO-ból akik nem teljesítik azt az előírást ami megköveteli a saját GDP 2%-át elérő védelmi kiadás biztosítását a hadseregek számára.
márc. 3. 19:11
9/20 anonim válasza:
Mert a nyugati országok beleadták a tartalékaik 5%-át? Bizonyára.
márc. 3. 19:39
10/20 anonim válasza:
4: "A nyugat csak a leselejtezett hulladékait adja Ukrajnának és az oroszoknak ez is meghaladja a képességeit."
a ruszkik jórészt szintén a hulladékjait vetette be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!