Azt mikor mondjuk ki, hogy Ukrajnában az a képlet, hogy nyugati tőkések felvásároltak ott amit csak tudtak és a mi pénzünkön mentik ami menthető?
Ezért kell milliárdokat önteni a háborúba, amivel szintén a tőkések járnak duplán jól!
Az ukránok már nem a hazájukért halnak, hanem a tőkések javaiért.
Majd ha megtudják mi lesz?
Mi lenne, ha csütörtök délután mondanánk ki? Lehetne, ilyen együttkimondásos délutánokat rendezni, amikor mindegyüttmondunkki dolgokat?!
Van, aki együtt főz, van aki együtt csinál felnőtt dolgokat, többekkel, mások fesztiválozni szoktak másokkal, szerintem semmibe sem tartana, ha mi meg, ilyen együttkimondós délutánokat tartanánk, csütörtökönként. Na? Valaki?
Szerintem meg kéne kérdezni az embereket, hogy ki szeretné támogatni az ukrán háborút és aki akarja az nyugodtan fizessen!
A többiek meg hazatolják a biciklit.
Az én pénzemen ne hősködjön senki!
Persze hogy nem nagy ügy!
Ne nekem hősködjél, hanem az ukránoknak!!!!
Már mehetsz is!
"Az én pénzemen ne hősködjön senki!"
Az nem a te pénzed hanem orbáné, majd Ő eldönti melyik emberének adja (adhatta volna :'( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!