Nyugati országokban tényleg nagyon sok a migráns?
Az egyik fiam Angliában dolgozik, a több tucat munkás közt ő az egyedüli fehér. Az angolon kívül már néhány afrikai nyelven is beszél..
a kédésedre a válasz: igen.
Angliában már nem tudnak mit tenni.
A legtöbb nyugati országban 15-25% körül van a külföldi származású emberek száma. Ebben részben benne vannak az állampolgárságot szerzett emberek is. A muszlimok aránya 5-10% körül van. A külföldiek jellemzően kisebb területeken belül koncentrálódnak, szóval egy-egy adott városban 50% feletti is lehet az arányuk, míg az ország többi részén, vidéken, alig vannak.
"Aztán nézem a telexet és 444-et, viszont ott meg se említik az ügyet. Akkor most mi igaz ebből az egész migráns problémából?"
Szerintem mindenki tisztában van a helyzettel és ha van hírértéke valaminek, akkor azt jellemzően lehozza a liberális sajtó is. A 444 és a telex is rendszeres ír pl a svédországi bandaháborúkról. Az M1-nek politikai érdeke a téma külön sulykolása a kormány álláspontja miatt.
Én Hollandiában élek. Tényleg sok a migráns, én is az vagyok, de nekem még nem igazán voltak negatív tapasztalataim és nem is éreztem magam sosem veszélyben. Ennek ellenére nekem is vannak fenntartásaim a marokkóiakkal szemben, ahogy rengeteg hollandnak is.
A világátlag 4%, a nyugat-európai átlag 16%, szóval, igen, sok külföldi él Nyugat-Európában.
Ezek nagy része mondjuk európai, és az megint más kérdés, hogy ez jó vagy rossz dolog.
"Az egyik fiam Angliában dolgozik, a több tucat munkás közt ő az egyedüli fehér."
Azzal, ugye, tisztában vagy, hogy a fiad Angliában ugyanúgy migráns, mint az arabok, négerek, stb., hiába fehér a bőre? Szóval ő is hozzájárul ahhoz, hogy sok ott a migráns.
tegnapelőtt 10:55
Pontosan, ezt akartam írni én is. Attól, hogy fehér európai, ugyanúgy migráns ő is, tehát növeli a számot. Nincs is szebb, amikor egy migráns migránsozik a másikra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!