Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem fura, ha a párotok inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fura, ha a párotok inkább egy haverjával menne nyaralni, mint veletek?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyok együtt a párommal. Sokat vagyunk együtt, rengeteg programon is voltunk, tehetős, általában ő fizeti ezeket. Mondtam neki, hogy mennék valahova idén nyaralni (persze fizetném a részemet, de neki beleférne simán az is, hogy elvigyen), erre azt mondta még nem tudja, mert menne egy nagyobb útra egy haverjával is. Nekem ez nagyon rosszul esett, én is szoktam a barátaimmal utazgatni, na de ha párom van, akkor nem a haverommal mennék mondjuk Balira vagy ilyen komolyabb útra, hanem mindenképp a párommal. Ezen ti is megrökönyödnétek?

ma 15:17
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
27%
De hát nem azt mondta, hogy veled nem megy hanem, hogy a haverral is megy. Mondta, hogy kifizeti az utazást is. Miért zavar, hogy nemcsak veled akar kirándulni?
ma 15:19
 2/23 A kérdező kommentje:
Velem most nem menne. Épp ezaz.
ma 15:22
 3/23 anonim ***** válasza:
8%
Na ezért nincs fix csajom. Milyen alapon akarod megtiltani egy felnőtt férfinek, hogy mikor, hová, kivel utazzon, főleg, hogy ő tart el?
ma 15:23
 4/23 A kérdező kommentje:
És azt se mondta, hogy kifizetné nekem, csak említettem, hogy ki tudná. Értő olvasás, kéremszépen :D
 5/23 A kérdező kommentje:
#3 mivan? XD Nem tart el. Dolgozok, albit fizetek, mindenemet magamnak veszem.
 6/23 anonim ***** válasza:
15%

Kérem szépen külön írandó kérdező! :DDD

Inkább ne írj az értő olvasásról. Miért nem vele beszéled ezt meg? Nem neki kéne elmondani az érzéseid? Amúgy eléggé gáz, hogy többnyire ő fizet minden programot és még el is vitetnéd magad drágább utazásra anélkül, hogy beleszállnál. Szerintem úgy látja, hogy kihasználod, vagy ő használ ki téged. Mármint pénzel szex miatt, de több pénzhez nem fogsz jutni.

ma 15:30
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Fél év az még semmi. Fél éves kapcsolatban még simán a haverjaival ment a férjem is meg én is a saját barátaimmal. Mivel akkor még kevés pénzünk volt, így együtt csak hosszú hétvégéztünk. Ahogy komolyodott a kapcsolat, úgy kezdtünk inkább együtt járni, de így is volt olyan hogy mondjuk én nem tudtam menni, de attól ő elment a barátaival, nekem ezzel semmi bajom nem volt.
ma 15:31
 8/23 anonim ***** válasza:
75%

Elviekben nem tartom furának ha valaki megengedheti magának.

A mi konkrét esetünkben viszont eléggé rosszul esne, nincs annyi szabadnapunk és szabad pénzünk hogy évi több nyaralás beleférjen, szóval nálunk ez azt jelentené hogy abban az évben együtt nem megyünk sehova.

ma 15:34
 9/23 A kérdező kommentje:

#6 akkor bemásolom, amit írtam: “Mondtam neki, hogy mennék valahova idén nyaralni (persze fizetném a részemet,”

Ez neked azt jelenti, hogy elvitetném magam? Mert akkor tényleg nem tudsz olvasni.

Amúgy ismétlem: nem az a bajom, hogy menne valahova a haverjával, mert mint írtam, én is szoktam az enyémekkel. Viszont, az bánt, hogy ha ő idénre egy utazást tervez, de azt sem velem, akkor tulajdonképpen minek vagyok neki? Én nagyon cikinek érzem, hogy el kell hívnom egy barátnőmet, ha most szeretnék nyaralni menni, mert a pasim nem jönne velem. Igazából ennyi erővel akkor lehetnék szingli is.

10/23 anonim ***** válasza:
70%
Ez így mindenképp fura, hogy a barátaira tud időt szakítani, rád viszont nem... dmég csak fel sem merült, hogy akkor esetleg mehetnétek együtt arra a túrára a barátaival? Vagy bármi kompromisszum, ahol esetleg te is megjelensz a nyaralási terveiben?
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!