Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem fura, ha a párotok inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fura, ha a párotok inkább egy haverjával menne nyaralni, mint veletek?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyok együtt a párommal. Sokat vagyunk együtt, rengeteg programon is voltunk, tehetős, általában ő fizeti ezeket. Mondtam neki, hogy mennék valahova idén nyaralni (persze fizetném a részemet, de neki beleférne simán az is, hogy elvigyen), erre azt mondta még nem tudja, mert menne egy nagyobb útra egy haverjával is. Nekem ez nagyon rosszul esett, én is szoktam a barátaimmal utazgatni, na de ha párom van, akkor nem a haverommal mennék mondjuk Balira vagy ilyen komolyabb útra, hanem mindenképp a párommal. Ezen ti is megrökönyödnétek?

ma 15:17
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondom, de ez az út nekik még nincs is megszervezve, így erre sem lehet fogni a dolgot. Bennem meg se fordulna ilyen, ha egyszer párom van, azért itt nem egy két napos balatoni kiruccanásról van szó…ezeket a nagy élményeket normál esetben a párjával szeretné átélni az ember, nem a haverjaival.
ma 17:18
 22/24 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem biszex/meleg a párod? Vagy nem lehetséges, hogy egyszerűen korainak tartja a közös utazást? Az emberek eltérőek és talán ő még nem tart ott mint te mert komolyabb kapcsolatban hajlandó rá. Attól még szerethet, de a komolyabb elkötelezettséghez több időre van szüksége.
ma 17:34
 23/24 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem kell olyan pár, aki ennyi idő után korainak érezne egy nyaralást. Mitől lenne korai a szerelmeddel eltölteni valami idilli helyen 1 hetet?:D Nem értem, ez valakinek egyenlő a kínzással?
ma 17:49
 24/24 anonim ***** válasza:
Nálunk alap, hogy együtt is és külön is utazunk. Messzebbre, hosszabb időre is, amíg egyensúlyban van addig nem probléma. Nem mindig akarunk ugyanoda menni, engem sok ország nem érdekel ami őt igen és fordítva is így van.
ma 19:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!