Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16-20 körüli lányok nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-20 körüli lányok nektek bejönnek a harmincas férfiak?

Figyelt kérdés
Lehet furán hangzik mióta átléptem a harmincat egyre több közeledést kapok az említett korosztályban lévő lányoktól. Azért fura mert nem csináltam semmit másképp az elmúlt 10 évben és jelét sem szoktam adni, hogy ismerkednék.
ma 17:04
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

Apám harmincas..

Kizárt hogy kéne 30 as pasi. Plane pedo.

ma 17:08
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
ne álmodj incel! vagy inkább pedcel?
ma 17:09
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Fúj, nem. Miért akarnék olyat aki a saját korosztályának nem kellett?
ma 17:11
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Igen, ha nem "gyerek".
ma 17:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem annó nagyon bejöttek az idősebb pasik. Az persze más kérdés, hogy tényleges kapcsolat szóba sem jöhetett volna velük.
ma 17:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Dehogy jössz be nekik, csak itt akarsz privátot megcsípni!
ma 17:43
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes válaszok, pedig közben meg 30-40-50 éves sztárokra masztiztok.
ma 17:48
 8/10 anonim ***** válasza:
7, ja... nyilván egy tipik gyakoris incel, aki fiatal lányokra hajt, valószínűleg olyasmi mint Chris Hemsworth...
ma 18:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Közeledés? Esetleg köszöntek neked a munkahelyeden, vagy megkérdezték, hogy ez a vonat megy-e a nyugatiba, vagy útba igazitást kértek, mindezt 1 éven belül ráadásul?
ma 18:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Remélem nem jövök be kisgyerekeknek az nekem nagy szégyen lenne. 37F
ma 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!