Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szuleiteknek mondatok valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szuleiteknek mondatok valamit mikor először aludt ott a párotok?

Figyelt kérdés
Mit csináljanak mit ne csináljanak Tudom hogy ők vannak itthon, de mégiscsak :D
ma 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért mondtam volna valamit amikor tudnak viselkedni? Mondjuk én is és soha nem szexeltem egy házban a szüleimmel, sőt külön szobában aludt tiniként a párom. Felnőttként nála voltunk, vagy külön lakásban.
ma 17:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Nyilván szóltam előre. Hogy most ott fogunk aludni mindketten. Ennyi. Alapvetően már csak akkor aludt ott a szüleim házában párom, miután már alapból külön (együtt) éltünk, és csak látogatóba mentünk hozzájuk, akik amúgy másik országban éltek, szóval érted, valahol alapvetés volt, hogy együtt fogunk ott aludni :D

Kamaszként nálunk nem aludt ott soha egy fiúm sem (viszonylag szigorúan fogtak, én vagyok a lány), de amikor én aludtam az aktuális pasimnál, akkor csak jelezték, hogy izé, átjön a "csaj", és lehet, hogy itt fog aludni. Azért értelemszerűen szólni kell, hogy tudják, mire számítsanak, amikor kollégiumban éltem is szóltam a szobatársaimnak, hogy jön hozzám vendég, ez alap illem. Ahogy persze az is, hogy nem állunk neki dugni másokkal közös szobában, vagy eksztatikusan sikítozni a párunk szülei füle hallatára :D

ma 17:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Azon kívül, hogy itt fog aludni a párom, semmit.
ma 17:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Alapokat tisztázzuk!

- Korotok?

- Nemetek?

- Szülők "agya"?

ma 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!