Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok! Mikor olyan ferfivel ismerkedtetek meg aki joval idosebb volt nalatok szuleitek mit szoltak?
Igazuk van, nem fog működni, bár nem tudom, mit takar a jóval idősebb, hogy mennyi idősek vagytok.
Gondolkozz előre: megéri eldobni a legjobb éveidet? otthon akarsz ülni néhány év múlva, mert a "jóval idősebb" már erre vágyik? ápolni akarod ahelyett hogy utaznál, társaságba járnál? idős barátok között idős emberek témáiról akarsz hallgatni? ha egyáltalán fogadnak...
A szüleid ezt már látják, és ezek valós kérdések, amiket nem illik feszegetni, de ez az élet.
Attól függ, hogy a pl 20 évvel idősebb férfi mennyire vitális. Mozgékony, sportol, szellemileg azonos szinten vagyunk-e, van-e humora, nyitott, rugalmas egyéniség-e.
Milyen a baráti köre, hasonló-e.
20 évesen egy 40 éves simán, olyik még le is tagadhat egy tízest.
A mentalitásán áll, vagy bukik.
Relatív, de szerintem 0-10 év között van a normális korkülönbség. Egyik kolléganőmmel viszont 13 év korkülönbség van köztünk, amit már kissé sokallok, ezért utasítottam vissza anno, pedig mikor megismertem, nyíltan vállalta, hogy első látásra belém szeretett! Elmondása szerint nincs apakomplexusa, csak azt veszi alapul, hogy az Ő szülei között 15 év korkülönbség van, ezért max. annyi még Neki is belefér. Ebből GONDOLOM, hogy ha mégis összejönnénk, nem lenne gond emiatt. A nővérét is ismerem a cégtől, és Ő is mindig szurkolt nekünk.
Kérdező, ne hagyd magad lebeszélni, mondd Nekik, hogy ez ügyben nem érdekel a véleményük!
#6, kérdezd meg, hogy direkt csinálják, “apácának szánnak” Téged, vagy mi! ? Vagy ha nem, akkor mi a konkrét bajuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!