Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak velem beszélt egy alkalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak velem beszélt egy alkalmazásban, vajon azért nem törli le mert az az egyetlen kontakt köztünk?

Figyelt kérdés

Már nem beszélünk, ő szakított de volt már ilyen.

Egy olyan alkalmazásban beszéltünk amit miattam töltött le, és tudom hogy csak velem beszélt ott.

Nem törli az alkamazást pedig már nem használja mert nem beszélünk.

Vajon miattam nem törli mert az az egyetlen kontakt köztünk és nem akarja megszakítani?

Vagy csak én vagyok olyan, hogy törlök minden alkalmazást, amit nem használok és az hogy nem törli semmit nem jelent?

ma 12:38
A kérdező szavazást indított:
Semmit nem jelent
Lehetséges, hogy miattam nem törli
3 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:

Másokra még jó lehet az az alkalmazas.

Nekem a whatsapp ilyen. Hogy szinte csak egy kulfoldi ismim ir rajta, mindenki mas viberen messengeren stb.

Amiota nem beszelunk a külföldivel, attol még nem kell törölnöm nekem sem az alkalmazást. Hanem pl jol jött most is olyan ujabb ismerősömmel a netről ott csetelni, akinek van. Mert közben a viber fiokommal amugyis gáz lett. Nem tudom visszaállitani meg stb. Igazabol nem is érdekel a viber.

ma 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!