Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudom beállítani, hogy...

Hogyan tudom beállítani, hogy egyetlen alkalmazás indításkor ne kérjen engedélyt a módosítások végrehajtásához? Windows 10 1909 verzió.

Figyelt kérdés
Van egy IP kamera figyelő program, amit szeretnék, hogy a windows indulásakor automatikusan fusson, de a felhasználói fiók felügyelete minden indításkor engedélyt kér. Mivel ez a gép arra lenne, hogy a kamera képét rögzítse, a nap 24 órájában üzemel, nem szeretném a fiók felügyeletet alacsonyabb szintre állítani, csak ezt az egy alkalmazást szeretném valahogy kivételhez adni, hogy ha a gép esetleg újraindul, akkor is folytatódjon a rögzítés.

2019. dec. 15. 11:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért kéri a rendszergazdai engedélyt mert máshogy nem fér hozzá a tárhelyhez és nem tud rögzíteni. De ha 0-24 megy akkor ez miért is baj?
2019. dec. 15. 13:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Ha pl áramszünet, vagy bármi más ok miatt újraindul a gép, a programban be tudom állítani, hogy automatikusan csatlakozzon a kamerához és kezdje meg a rögzítést, de hiába indul automatikusan el a program, ha megáll az engedélykérésen. Ok, még azt is meg tudom oldani, hogy kapjak ilyenkor riasztást és távoli asztallal engedélyezem, de van, hogy munka közben épp nincs erre időm, vagy pl éjszaka nem veszem észre.
2019. dec. 16. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!