Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm exe ilyen pszichón viselkedett vele, aki ilyen az a másik kapcsolatába is az lesz?
Az egyik nagyon jo baratnom exe pszichopata. A fenti leiras abszolut illik ra, de voltak mas problemak is:
- mindig aldozatnak tuntette fel magat
- ott es azzal manipulalt akivel csak tudott
- mindig magat sajnaltatta, mast nem.
- 0 empatia
- keptelen volt szeretni, husegesnek lenni
- ossze vissza hazudott, de ugy, hogy abbol hasznot huzzon.
Jo par honapba telt, mire tultette magat rajta. Nem az urgen, hanem a lelki gyotrelmeken, amiket okozott.
Meg ami lemaradt:
- beleverte a fejet a falba, majd annyit mondott "magadtol estel el.."..haritas.
- ongyilkossaggal fenyegetozott, kessel hadonaszott -persze csak szineszkedett.
- rangatta a baratnomet, hogy ugorjon le vele a negyedik emeletrol.
- egyszerre tobb csajjal volt kapcsolatban.
- amikor kessel fenyegetozott, a baratnom elvette tole es elrejtette. Utolag kiderult, hogy dobott egy uzenetet a masik baratnojenek, hogy a baratnom kest fogott ra..Na ja!
Ezt az egeszet onnan tudom ilyen reszletesen, mert szobatarsak voltunk, es en vartam be lent a parkoloban, miutan nagy nehezen elszabadult tole! A hatan, a fejen zuzodasokkal! En mar akkor mondtam, hogy fel kell jelenteni, de a faszi ongyilkossaggal fenyegetozott, aztan a baratnomnek mar nem volt lelki ereje az egeszhez, csak annyit akart, hogy vegre eltakarodjon az eletebol.
Azota persze minden rendezodott, de azt megtudtuk, hogy a kesobbi baratnojet is megcsalta. Utolag halat adott a jo Istennek, hogy megszabadult tole!
A pszichopatak nem valtoznak! Elobb utobb elo fog jonni a valodi en-je, es aki pont mellette van, az nagyon ra fog cseszerinteni.
A hab a tortan: egy ismert magyar sakkozorol van szo, akibol ki sem nezne az ember, hogy mennyire beteg. Hanyok, ha nagy ritkan meglatom a pofajat valamilyen hirfolyamon/videoban, vagy a tv-ben. 🤢🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!