Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a baráti közeledés és aközött ha esetleg kapcsolatot akar a másik fél?(nő)
Tudom,sokaknak evidens de nekem sajnos nem.
Régen sokszor gondoltam hogy kapcsolatot akar a másik de mindig kiderült, hogy csak barátkozni akart. Sokat olvastam ezzel kapcsolatban de mégsem egyertelmű nekem. Volt olyan, hogy már masoknak is feltünt, hogy szerintük akarhat valamit egy egy nő de én azt éreztem hogy csak barátkozik, még akkor is ha talan en is ugy gondoltam hogy többet akar. Ilyenkor elintéztem annyival, hogy tuti félreertem a szitut. (A regi tapasztalataim miatt)
plusz...
átöleled és nem utasít el, és lassan meg is csókolhatod és nem lök el magától...a testi közeledés érintkezés már elég biztos.
Ha egy nőnek be jössz az fogja keresni veled a kapcsolatot onnan fogod látni például hogy sokat futtok össze véletlenül.
De mind ezt indirekt módon csinálják hogy tudjanak menekülni ha pl nem jön be neked. Így kevésbé sérül az egojuk ha nem jönnek be a férfinak.
A nők nagy többség rettentően hiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!