Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne maradnál-e egy olyan kapcsolatban ahol a másik fél szeret téged, de te nem?
Kezdem az én sztorimmal!
2 év után véget vetettem a kapcsolatomnak, a lányra bármikor számíthattam, mindenben segített.
Mindent velem tervezett volna, én pedig kiléptem ebből.
Nehéz döntés volt, de már nem voltam boldog mellette, és így legalább megvan rá az esélye, hogy megtaláljon egy olyan embert, akit igazán megérdemel maga mellé.
Inkább most lépek ki, mert féltem, hogy mi van ha egyszer találkozok egy olyannal lánnyal, akibe teljesen beleszeretek és emiatt elhagyom...Nem akartam azt, hogy megcsalás áldozata legyen, mert amennyi jót tett velem, nem érdemelte volna meg tőlem!
Ügyes vagy, jól tetted. Nyilván nehéz volt neki, mert szeretett téged, de ha te őt már nem, akkor jobb így, mintha már lennének gyerekek és esetleg tényleg akkor jött volna neked egy nagy szerelem. Igy kevésbé fájó, van esély rá, hogy megtalálja ő is azt, aki viszont szereti.
Ez fordítva is szép tud lenni, amikor a másik fél enged el, aki szeret téged. Elenged, mert annyira szeret, hogy nem akarja, hogy szenvedj mellette és azt akarja, hogy boldog legyél.
Akik így tudnak gondolkodni, magas intelligenciára utal és irigylésre méltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!