Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az hogy kételyt okoz ez bennem kettőnket illetően?
Az hogy barátnőmnél nincs fontossági sorrend a dolgokat illetően. Több éve élünk együtt,de az utóbbi időben azt vettem észre hogy semmit nem hajlandó elintezni úgymond a mindennapi életünket nézve, hanem vagy megvár vele vagy én intézem el, hiába lenne több ideje rá néha.
Többször addig húzza az időt, vagy alszik, vagy nem kel előbb akár, hogy rám marad, pedig előtte mondjuk több ideje lett volna.
Például a bevásárlásnál is, azt mondja az közös program. De úgy alakítja az utóbbi időben hogy én megyek egyedül. Pedig előtte nap is akár ő akár közösen elintézhettuk volna. De amikor már muszáj akkor maradok én aki elintezi mert mondjuk jönnek a szülei vagy vlmi miatt ő marad itthon..( de nem kelne előbb akkor) hanem addig ébredezik meg nyúlik amíg már ideérnek szintevagy mostmár tenykeg menni kell..
Külön kasszán vagyunk,és a bevásárlásra sincs közös összeg. De úgy érzem ez kényelmes neki mert ilyenkor nincs az h akkor " ad" pénzt úgymond h ezt most én állom..

Fu bakker jön a tavasz, nálad meg a legfontosabb kérdés egy bevasárlás.
Hogy lehet ilyen sivatagi üres módon élni?
Mosogatva elvan?
A bevásárlás egy példa, sok hasonló van még.
Fenti példát nézve ráért tegnap estefelé, mert tudta ma jönnek a szülei és boltba kell menni. De még ma is felkelhetett volna előbb hogy el tudjuk intézni, nem addig ébredezett még leült tvzni hogy megjőttek a szülei és akkor " menj már te" mert itt vannak anyuék.
De máskor meg mikor én mondom miért nem intézted el mert ráértél akkor azért mert közös program. És nem az első..

Bótos gyerek panaszáradat 3589. epizód...
Benned ez nem okoz semmilyen kételyt, ugyanis már vagy 10 éve együtt vagy vele. És mivel te évek óta hitegeted házassággal, gyerekkel, ami azóta sem történt meg, már csak így tud téged kihasználni.
Meg is érdemled, mert a csicskása vagy. Mást már nem tud belőled "kinyerni", mivel sem házasság, sem gyerek nem lesz, már évek óta szex sincs.
Csak a lakásod miatt van még veled, mert nem akar visszaköltözni a szüleihez. Így a bevásárlással tud még megszívatni téged.
Visszakapod kamatostul azt hogy közel tíz éve hitegeted hogy majd egyszer lesz házasság és közös gyerek. A végtelenségig ki fogja használni hogy súlyos társfüggő vagy. Kiírhatsz naponta új kérdést, mert minden napra lesz valami amivel csicskáztatni fog. De te azt is tűrni fogod.
Érdemes lenne pszichológussal kezeltetni a társfüggőségedet. Elég gáz hogy már számodra is világos hogy semmiben nem passzoltok, nem bírod elviselni a barátnőd napi dolgait, de még akkor is erőlteted ezt a kapcsolatot.
Úgyhogy lehet benned 5624 fajta "kétely", te akkor sem fogsz szakítani.
Ha neked jó tovább szenvedni akkor lelked rajta.

A bótos gyerek akkor hazudik valamiben. Mert állítólag a csaj szülei soha nem mennek hozzájuk. Mindig a csaj megy a szüleihez, és megy a hiszti, hogy miért kell ott aludni.
Most akkor melyik az igaz?

Szerintem mennének, de ha jól olvastam az eddigi írásaiból, ők egy egy szobás kicsi lakásban laknak. Így mit csinálnának a vendégekkel? Lehet hogy leültetni sem tudják őket. Elég zavarosak az írásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!