Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan illik? Mindenki fizeti a maga részét, vagy nekem kell fizetnem mind a kettőnkét?
Huszonévesek vagytok egy párkapcsolatban, szerintem kell tudni ilyenekről egymással kommunikálni. Bizonyára ismeritek egymás anyagi helyzetét és lehetőségeit. Én a helyedben eleve úgy hívnám el a barátomat, hogy elmondanám azt is, mennyibe kerül a belépő, és hogy sajnos mindkettő jegyet nem tudod kifizetni, így természetesen megérted, ha neki sem fér bele és ezért nem tud eljönni veled. Ez így teljesen korrekt, és akkor majd ő eldönti, mit tud vállalni.
De egyébként nálunk is úgy van, hogy ha elhívom valahova a páromat (én vagyok a nő), akkor azt automatikusan én fizetem számára is. Pl. színház, múzeum, mozi. De amit közösen beszélünk meg, azt vagy felesbe fizetjük, vagy pedig a helyzettől függően valamelyikünk. Nálunk ebből sosincs sértődés.
23N
Te hívtad el, ALAP, hogy te fizeted a jegyét.
Viszont nálunk a táncpartner-kísérőnek nem kellett jegyet vennie, hanem kapott ő is karszalagot mint fellépő.
A barátom dolgozik.
Amúgy azért gondoltam, hogy elhívom, mert úgy véltem, ez jó szórakozás lesz. Persze nem gondoltam, hogy ingyenes, de kicsit elkerekedett a szemem, amikor megláttam, hogy mennyibe kerülne. Beszéltünk róla, és még csak nem is olyanok a fellépők, akiket szeretnénk, szóval a jelenlegi álláspont az, hogy nem megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!