Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek kiderül. Ezért mind a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek kiderül. Ezért mind a kettőnket kirúghatnak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy kifognak rúgni minket, ha kiderül...

Egy panzióban dolgozom ahol a munkatársammal összejöttem és a munkahelyen mivel senki nem volt az egyik kis szobát használatba vettük... ott szeretkeztünk.

Ha kiderül kirúghatnak?

A kirúgás után lehet ennek még következménye?

20N

2016. máj. 5. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Már miért derülne ki? Csak ketten voltatok ott, nem? Ha Ti nem mondjátok el senkinek akkor nem fog kiderülni.
2016. máj. 5. 16:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha ki is rúgnak, mert valami véletlen folytán kiderül, akkor sem hinném, hogy lesz következménye. Nem írják a homlokodra, hogy miért rúgtak ki.
2016. máj. 5. 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez a főnökségtől függ...

Sztem kirúgás után nem nagyon van következménye... panzióban dolgozókat csak nem informálnak le volt főnöknél.

Amúgy nem hiszem, hogy kiderül, hacsak nincs ott kamera. Anyukám iskolaorvos, ő pl. pár hónapja jött rá, hogy 2 tanárnak a portásnéni bérbeadta az orvosi rendelőt hancúrszobának pénzért... eddig nem buktak le, egyikük sem :D.

2016. máj. 5. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Következménye kirúgáson kívül nem nagyon lehet. De hogy és miért derülne ki? Csak van annyi eszetek, hogy nem beszéltek róla. Ha pedig paráztok, többet ne csináljátok. Meg van oldva.
2016. máj. 5. 17:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is szeretkeztem már az előző munkahelyemen a párommal, aki szintén ott dolgozott. Nem derült ki, de azért idővel áthelyeztük hozzám vagy hozzá a találkozókat.
2016. máj. 5. 17:35
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Inkább berúghatnak. Bánatukban, hogy nem velük hancúroztál.
2016. máj. 5. 18:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Hogyan derülhetne ki?Tagadjátok ha megvádolnak vele.
2016. máj. 5. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!