Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőietlen, trampli az, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőietlen, trampli az, aki egyszerű ruhákban jár, nem használ sminket, lakkot, hajvasalót stb és szeret egyszerűen kinézni?

Figyelt kérdés

Sok nőtől megkaptam már, hogy ez igénytelen, de nem tudom, hogy a férfiak mit gondolnak róla. Nem szeretem magam sminkelni, az arcápolásra nagyon figyelek, de a smink kikészít, kényelmetlen számomra. Szempillaspirált használok egyedül, azt sem minden nap. A körmeim is irritálnak, ha hosszúak, általában nem is festem őket, szóval sok lány szerint fiús a kezem így... A hajamat meg csak szimplán kímélem, mosni és ápolni rendszeresen szoktam, de semmi több. Jó illatom van, de ritkán használok parfümöt, nem rajongok az ékszerekért sem és hasonlókért. Szőrteleníteni természetesen szoktam mindenhol, a szemöldököm is szedem, de a dekorkozmetikumoktól inkább koszosnak érzem a bőröm.

Mostanában több nőtől megkaptam, hogy ez olyan fiús dolog, pedig nem hiszem, hogy fiúsnak nézek ki emiatt. A ruháim egyszerűek, követik a mai minimalistább női divatot, igazából minden olyan egyszerű rajtam, nem szeretem magam tuningolni. Ez probléma? Ettől fiús leszek? Nem érzem magam szürke kisegérnek ettől, én tetszem magamnak igazából így is, azért is lepődtem meg, hogy ez más szemében inkább hiba.

2021. szept. 3. 16:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
77%
36: Azért ezek átlagon felül szépek. Hidd el, a náluk kevésbé szép nőknek is felesleges a smink. Főleg fiatalon, amikor még szép a bőrük.
2021. szept. 3. 21:26
 42/73 anonim ***** válasza:

37

Igen.

2021. szept. 3. 21:43
 43/73 anonim ***** válasza:

41

Szerintem arra írta, hogy ő így néz ki.

2021. szept. 3. 21:44
 44/73 anonim ***** válasza:
19%

34

Egyetlen nőről nem tudom eldönteni, hogy igazi szőke-e a haja.

A természetes szőke (természetes szőke: felnőtt korban is szőke) nagyon ritka. Anyámnak pl. az volt. Pár százalék körül mozog. Tehát ha szőkét látsz, akkor az valószínűleg festett. Egy barátnőmnek van szőke haja, ő festi - vörösre.

A természetes vörös még ritkább, az 1 százalék körül van. Nevetséges még a feltevés is, hogy ne látszana, kinek igazi. A színharmónia érvényesül, LEHET látni, hogy a szeme és a bőre olyan, hogy igazi vörös lehessen.

2021. szept. 3. 21:47
 45/73 anonim ***** válasza:
27%

Sajnos a festett szőke haj (is) simán észrevehető.

Persze nekem könnyű, mivel született szőke vagyok, és még nem őszülök. De teljesen másképpen vagyok szőke, mint akik festik. A különböző hajfestési technikák erre próbálnak "hajazni", kevés sikerrel.

Lehet ringatni magunkat abban, hogy a festett haj jobban áll, mint az eredeti, de a természet nem téved: a haj, a bőr, a szem, a nyálkahártyák színei mind összhangban vannak egymással.

40/N

2021. szept. 3. 21:51
 46/73 anonim ***** válasza:
84%

Olyan buták vagytok páran. A genetika nem stylist, hogy összedobja, mi áll jól. Nem láttatok még óceániai fekete bőrű gyerekeket természetes szőke hajjal? Mert léteznek.

Nagyon nevetséges a feltételezés, hogy a színskálának megfelelően születünk. Baromira nem.

2021. szept. 3. 22:40
 47/73 anonim ***** válasza:
32%

"Nem láttatok még óceániai fekete bőrű gyerekeket természetes szőke hajjal? Mert léteznek."

Nyilván, a gének játéka. Mint pl. az albínók, akik között vannak negridek is.

De ezek kivételek.

2021. szept. 3. 22:42
 48/73 anonim ***** válasza:
100%
De a DNS-t nem érdekli a divat, értsd már meg. Pont ahogy mondod, MINDIG vannak eltérések, csak nem akkorában, mint az albínóknál.
2021. szept. 3. 22:54
 49/73 anonim ***** válasza:
5%

Azért itt Közép-Európában eléggé ritka a pl. természetes jégszőke hajszín.

Szóval, hiába nincs nagyon elfuserálva egy hajfestés, azon bizony mindig látszik, hogy nem természetes.

Ha jófej akarok lenni valakivel, én is hitetlenkedem, hogy nem lééééétezik, hogy ez a kanárisárga haj nem igazi:)

2021. szept. 3. 23:00
 50/73 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kanárisárgáról beszéltem, hanem arról, hogy nem igaz, hogy a dns (vagy isten, ha úgy tetszik) számításba vegye, hogy milyen színek mennek egymáshoz.
2021. szept. 3. 23:09
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!